18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Krakus36 2022-01-06, 21:36 3
Politycy poza kamerami
Zgłoś
Halman 2022-01-06, 21:40 63
Krakus36 napisał/a:

Politycy poza kamerami

poza kamerami to PO z PiS wódę walą w kuluarach...
Zgłoś
Konfedernacja 2022-01-06, 22:06 19
Halman napisał/a:

Niektórzy jeszcze pamiętają że PiS nazywał się wcześniej Porozumienie Centrum, i że w 2005 roku miała powstać koalicja POPiS z powodu "zbieżności programowej" PO i PiSu.
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-01-06, 22:29 11
Konfedernacja napisał/a:

Niektórzy jeszcze pamiętają że PiS nazywał się wcześniej Porozumienie Centrum, i że w 2005 roku miała powstać koalicja POPiS z powodu "zbieżności programowej" PO i PiSu.

W międzyczasie był AWS - hybryda PIS-Po .
Zgłoś
Jarokwakin 2022-01-06, 22:35 30
To nagranie jest starsze niż niejeden z sadoli na tym portalu.
Zgłoś
N................o 2022-01-06, 23:00
Ok Boomer
Zgłoś
skywalker75 2022-01-07, 0:24
Halman napisał/a:

A pierdolisz jak Hołownia, wódę to wspólnie walą Biedroń z Korwinem. W skeczu to oczywiście Pasikowski na planie Psów

czarna fortuna
Zgłoś
Machol 2022-01-07, 1:00 1
Rafał Kmita to bardziej reżyser teatralny i kabarety były dla niego igraszką. Mało kto potrafił posypać kurwami na scenie dla szerszej publiki i przebić poziomem wszystko co było tego wieczoru pokazane.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Zenonn 2022-01-07, 1:14 3
Halman napisał/a:

Oni wspolnie walą, ale nie vode, tylko konia.
Zgłoś
willoo 2022-01-07, 1:29 22
ja pierdole, oglądałem to w gimnazjum, a mam 34 lata...
Zgłoś
croyna 2022-01-07, 2:20 3
to chyba pierwszy filmik z internetu, który widziałem. wówczas na dyskietkach 3.5 cala
Zgłoś
Zenonn 2022-01-07, 2:32 15
Gwoli ścisłości, nagranie jest z 1995r. Tak drogie dzieci, ludzie żyli przed 2000r i mieli komputery, oraz dyskietki 5,25", 3,5", a nawet już płyty CD
Zgłoś
Dana23521 2022-01-07, 3:00
Pomyśleć ile cenzury było by w TV
Zgłoś
namedal 2022-01-07, 8:05 3
przypomniał mi się nagły atak spawacza o odbiorcach, którzy zwracali uwagę tylko na wulgaryzmy w ich kawałkach:
”co drugie słowo ’kurwa’ z tego się cieszą, takich pojebańców powinno się wieszać”
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów