Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Kabriolet
Henboh • 2022-02-14, 18:40
Nie do końca udana konwersja.

Spoiler dla mniej spostrzegawczych:
ukryta treść
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kothletino 2022-02-16, 23:30
Nie no kurwa co za głowa... Bronisz typa który świadomie stwarza zagrożenie na drodze, tłumacząc to tym, że inni mają uważać.

Nie mam żadnego prawa mu ustąpić ponieważ jadę swoim pasem i przestań tutaj insynuować jakieś swoje fanaberie.
Pomóc? No kurwa, masz kodeks drogowy i masz się do niego stosować, lecz się na banie facet.

A za wyzywanie innych użytkowników powinni ci wpierdolić bana.
Zgłoś
e................0 2022-02-17, 8:07
Pedały wlokące się wiecznie środkowym pasem do gazu! Nagrywający ciul niech sobie jebnie w pustą głowę.
Zgłoś
jan0sik1 2022-02-17, 13:08
Juzwa napisał/a:

Jak taki głąb chce nas wyprzedzić z prawej i przed nim jedzie inny, to się go kurwa puszcza niech jedzie w pizdu, a ten nagrywający jeszcze przyspieszył. Zestaw debili.

i przez takich ujów jak ty na drodze jest banda cwaniaków bo wiedza ze ich inny wpusci. Ni uja niech spierydalają na drzewo razem z toba.

Juzwa napisał/a:

Jesteście p o j e b a n i. Z wami nie wolno dyskutować, bo mnie zagryziecie swoją ignorancją. Jak baranie jedziesz mając zielone światło i kątem oka zobaczysz, że debil pojechał na czerwonym i dopierdala na kolizję z tobą to nic nie robisz bo masz kurwa pierwszeństwo i zielone światło. No kurwa debil do kwadratu.
Następny baran uważa, że nie wolno wyprzedzać z prawej strony. Debil do sześcianu. Poczytaj PORD matołku, artykuł ci podałem we wcześniejszym wpisie.
Inny uważa, że nagrywający nie przyspieszył. No ja pierdole! Weź do ręki stoper i policz linie przerywane na początku filmu i przed zdarzeniem.
Kolejny buc uważa, że hamował bo go zakołysało. Owszem zakołysało go bo skoda go trąciła.
Wam trzeba zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Klasyczny przykład skurwiałego debila nie potrafiący jeździć bez USTĄPIENIA komuś, tylko żeby kurwa nawet mnie chuj zabił, to mu kurwa nie ustąpię! JA mam pierwszeństwo, JA jadę i wszyscy się pierdolcie, JA JA JA!!! Nie napiszę chuj ci w dupę, bo może ci się spodobać. Szkoda, że ten buc ze Skody nie trącił nagrywającego tak, żeby go chuj strzelił. Wtedy by do was dotarło, że czasem trzeba ustąpić, zrezygnować, POMÓC komuś do kurwy nędzy!

ty jestes jebyniety i to na maxa!
Zgłoś
Juzwa 2022-02-17, 13:46
jan0sik1 napisał/a:

i przez takich ujów jak ty na drodze jest banda cwaniaków

Za inwektywy powinieneś dostać zakaz pisania na rok. CHUJU to sobie powiedz tatusiowi jak ci już wyjdzie z wanny.

kothletino napisał/a:

Bronisz typa który świadomie stwarza zagrożenie na drodze,

Ja go kurwa debilu nie potrafiący czytać ze zrozumieniem nie bronię. W PIERWSZYM wpisie już stwierdziłem, że to DEBIL. W odpowiedzi na wasze dziwaczne pretensje napisałem między innymi, że jesteście idiotami, skoro ktoś w was zaraz przypierdoli to wy oczywiście macie kurwa pierwszeństwo, wasza płynna jazda jest ważniejsza niż czyjeś zasrane auto. i nie przyhamujecie. Wolicie narazić życie swoje i bliskich, niż USTĄPIĆ kretynowi. No to już jest debilizm do potęgi entej.
Właśnie dlatego polscy kierowcy są uważani za najgorszych w Europie. Nie potraficie nikomu na drodze pomóc, o ustąpieniu nie ma mowy, tylko wasze zasrane strupieszałe niemieckie szroty są najważniejsze na drogach. Mam nadzieję, że kiedyś każdy z was nie ustąpi "bo ma pierwszeństwo" i wpierdoli w waz ciężarówa Pierdolcie się w swoim sosiku.
Zgłoś
Marianset 2022-02-17, 22:28
35i napisał/a:

Prędzej klient ubera.
Takie polactwo "skonam a nie puszczę".

nie zesraj się narodowcu . Jakby ci budą zakręciło bo musiałeś nagle puścić taką szmatę i wyjebałbyś w drzewo to taka kurwa winna sytuacji odjeżdza a ty zostajesz z problemem. W dupie byłeś gówno przejeździłeś rycerzu ortalionowy.
Zgłoś
Policeman 2022-02-18, 11:18
Juzwa napisał/a:

Jesteście p o j e b a n i. Z wami nie wolno dyskutować, bo mnie zagryziecie swoją ignorancją. Jak baranie jedziesz mając zielone światło i kątem oka zobaczysz, że debil pojechał na czerwonym i dopierdala na kolizję z tobą to nic nie robisz bo masz kurwa pierwszeństwo i zielone światło. No kurwa debil do kwadratu.
Następny baran uważa, że nie wolno wyprzedzać z prawej strony. Debil do sześcianu. Poczytaj PORD matołku, artykuł ci podałem we wcześniejszym wpisie.
Inny uważa, że nagrywający nie przyspieszył. No ja pierdole! Weź do ręki stoper i policz linie przerywane na początku filmu i przed zdarzeniem.
Kolejny buc uważa, że hamował bo go zakołysało. Owszem zakołysało go bo skoda go trąciła.
Wam trzeba zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Klasyczny przykład skurwiałego debila nie potrafiący jeździć bez USTĄPIENIA komuś, tylko żeby kurwa nawet mnie chuj zabił, to mu kurwa nie ustąpię! JA mam pierwszeństwo, JA jadę i wszyscy się pierdolcie, JA JA JA!!! Nie napiszę chuj ci w dupę, bo może ci się spodobać. Szkoda, że ten buc ze Skody nie trącił nagrywającego tak, żeby go chuj strzelił. Wtedy by do was dotarło, że czasem trzeba ustąpić, zrezygnować, POMÓC komuś do kurwy nędzy!

Szczekałbyś tak do mnie na żywo, to byś dostał w cymbał, oblizał się i przeprosił. Nie masz kompletnie żadnych argumentów, coś pierdolisz, bełkoczesz, pultasz się, puściłeś kleksa w gacie, zapociłeś, oplułeś i w sumie to cała twoja wypowiedź. Nawet nie ma sensu komentować, nie umiesz w ogóle poradzić sobie intelektualnie z faktami więc drzesz pizdę jak małe dziecko. Jesteś zerem, jeśli masz prawo jazdy [bajkowy avatar sugeruje, że może jeszcze nie], to je oddaj.
Zgłoś
Juzwa 2022-02-18, 15:48
@up Chuja byś zrobił koleś. Wstawaj, osrałeś zbroję. Zamiast mojej odpowiedzi na twoje gówniane wpisy, przeczytaj sobie "Na pewnego endeka, co na mnie szczeka" Tuwima. O ile to nie za trudny tekst dla takiej krynicy intelektu.
Zgłoś
djpyza 2022-02-21, 20:55
mazga50 napisał/a:

Nie przyspieszył. Patrz na pasy i wyprzedzane auto. Do uderzenia miał stałą prędkość, a właśnie debil ze skody liczył, że autor spenia. To głąb w skodzie zwolnił przed zmianą pasa, a nie autor przyspieszył.
A dlaczego debil w skodzie ma prawo rozbijać się po drodze i narzucać swoją wolę (a raczej widzimisię) innym, a jadący prawidłowo musi mu ustąpić, "bo tak".
Lewy pas był wolny, facet jedzie środkowym i zbliża się do wyprzedzanego auta. Nagle biały bolid musi mu się wjebać na pas, a autor ma zwolnić, ustąpić i pewnie jeszcze laskę mu zrobić w ramach przeprosin, że śmie korzystać z tej samej drogi, co posraniec w skodzinie?

ty pewnie prawko za flaszkę robiłeś i pierdolisz te swoje smutasy że się słuchać nie chce albo zdawałeś 40razy prawko. Żal mi takich debili jak ty jak kurwa myślą że mają pierwszeństwo to ich do wszystkiego upoważnia a w życiu się kurwa zdziwisz nie raz tym bardziej za chujowe zachowanie karma wraca. co ci kurwa szkodzi zwolnić imbecylu jak typ wrzuca kierunek i chce zmienić pas normlanie nie po szpanersku z wieśniaka z bmw..... nie bo ty żeś król rynsztoka bo trzeba wcisnąć gaz i przyjebać bo masz pierwszeństwo logika debili !!! na miarę twoich możliwości !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem