Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie mam żadnego prawa mu ustąpić ponieważ jadę swoim pasem i przestań tutaj insynuować jakieś swoje fanaberie.
Pomóc? No k🤬a, masz kodeks drogowy i masz się do niego stosować, lecz się na banie facet.
A za wyzywanie innych użytkowników powinni ci wp🤬lić bana.

Jak taki głąb chce nas wyprzedzić z prawej i przed nim jedzie inny, to się go k🤬a puszcza niech jedzie w p🤬du, a ten nagrywający jeszcze przyspieszył. Zestaw debili.
i przez takich ujów jak ty na drodze jest banda cwaniaków bo wiedza ze ich inny wpusci. Ni uja niech spierydalają na drzewo razem z toba.
Jesteście p o j e b a n i. Z wami nie wolno dyskutować, bo mnie zagryziecie swoją ignorancją. Jak baranie jedziesz mając zielone światło i kątem oka zobaczysz, że debil pojechał na czerwonym i dop🤬la na kolizję z tobą to nic nie robisz bo masz k🤬a pierwszeństwo i zielone światło. No k🤬a debil do kwadratu.
Następny baran uważa, że nie wolno wyprzedzać z prawej strony. Debil do sześcianu. Poczytaj PORD matołku, artykuł ci podałem we wcześniejszym wpisie.
Inny uważa, że nagrywający nie przyspieszył. No ja p🤬le! Weź do ręki stoper i policz linie przerywane na początku filmu i przed zdarzeniem.
Kolejny buc uważa, że hamował bo go zakołysało. Owszem zakołysało go bo skoda go trąciła.
Wam trzeba zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Klasyczny przykład sk🤬iałego debila nie potrafiący jeździć bez USTĄPIENIA komuś, tylko żeby k🤬a nawet mnie c🤬j zabił, to mu k🤬a nie ustąpię! JA mam pierwszeństwo, JA jadę i wszyscy się p🤬lcie, JA JA JA!!! Nie napiszę c🤬j ci w dupę, bo może ci się spodobać. Szkoda, że ten buc ze Skody nie trącił nagrywającego tak, żeby go c🤬j strzelił. Wtedy by do was dotarło, że czasem trzeba ustąpić, zrezygnować, POMÓC komuś do k🤬y nędzy!
ty jestes jebyniety i to na maxa!
i przez takich ujów jak ty na drodze jest banda cwaniaków
Za inwektywy powinieneś dostać zakaz pisania na rok. C🤬JU to sobie powiedz tatusiowi jak ci już wyjdzie z wanny.
Bronisz typa który świadomie stwarza zagrożenie na drodze,
Ja go k🤬a debilu nie potrafiący czytać ze zrozumieniem nie bronię. W PIERWSZYM wpisie już stwierdziłem, że to DEBIL. W odpowiedzi na wasze dziwaczne pretensje napisałem między innymi, że jesteście idiotami, skoro ktoś w was zaraz przyp🤬oli to wy oczywiście macie k🤬a pierwszeństwo, wasza płynna jazda jest ważniejsza niż czyjeś zasrane auto. i nie przyhamujecie. Wolicie narazić życie swoje i bliskich, niż USTĄPIĆ kretynowi. No to już jest debilizm do potęgi entej.
Właśnie dlatego polscy kierowcy są uważani za najgorszych w Europie. Nie potraficie nikomu na drodze pomóc, o ustąpieniu nie ma mowy, tylko wasze zasrane strupieszałe niemieckie szroty są najważniejsze na drogach. Mam nadzieję, że kiedyś każdy z was nie ustąpi "bo ma pierwszeństwo" i wp🤬li w waz ciężarówa P🤬lcie się w swoim sosiku.
Prędzej klient ubera.
Takie polactwo "skonam a nie puszczę".
nie zesraj się narodowcu . Jakby ci budą zakręciło bo musiałeś nagle puścić taką szmatę i wyj🤬byś w drzewo to taka k🤬a winna sytuacji odjeżdza a ty zostajesz z problemem. W dupie byłeś gówno przejeździłeś rycerzu ortalionowy.
Jesteście p o j e b a n i. Z wami nie wolno dyskutować, bo mnie zagryziecie swoją ignorancją. Jak baranie jedziesz mając zielone światło i kątem oka zobaczysz, że debil pojechał na czerwonym i dop🤬la na kolizję z tobą to nic nie robisz bo masz k🤬a pierwszeństwo i zielone światło. No k🤬a debil do kwadratu.
Następny baran uważa, że nie wolno wyprzedzać z prawej strony. Debil do sześcianu. Poczytaj PORD matołku, artykuł ci podałem we wcześniejszym wpisie.
Inny uważa, że nagrywający nie przyspieszył. No ja p🤬le! Weź do ręki stoper i policz linie przerywane na początku filmu i przed zdarzeniem.
Kolejny buc uważa, że hamował bo go zakołysało. Owszem zakołysało go bo skoda go trąciła.
Wam trzeba zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Klasyczny przykład sk🤬iałego debila nie potrafiący jeździć bez USTĄPIENIA komuś, tylko żeby k🤬a nawet mnie c🤬j zabił, to mu k🤬a nie ustąpię! JA mam pierwszeństwo, JA jadę i wszyscy się p🤬lcie, JA JA JA!!! Nie napiszę c🤬j ci w dupę, bo może ci się spodobać. Szkoda, że ten buc ze Skody nie trącił nagrywającego tak, żeby go c🤬j strzelił. Wtedy by do was dotarło, że czasem trzeba ustąpić, zrezygnować, POMÓC komuś do k🤬y nędzy!
Szczekałbyś tak do mnie na żywo, to byś dostał w cymbał, oblizał się i przeprosił. Nie masz kompletnie żadnych argumentów, coś p🤬lisz, bełkoczesz, pultasz się, puściłeś kleksa w gacie, zapociłeś, oplułeś i w sumie to cała twoja wypowiedź. Nawet nie ma sensu komentować, nie umiesz w ogóle poradzić sobie intelektualnie z faktami więc drzesz p🤬dę jak małe dziecko. Jesteś zerem, jeśli masz prawo jazdy [bajkowy avatar sugeruje, że może jeszcze nie], to je oddaj.
Nie przyspieszył. Patrz na pasy i wyprzedzane auto. Do uderzenia miał stałą prędkość, a właśnie debil ze skody liczył, że autor spenia. To głąb w skodzie zwolnił przed zmianą pasa, a nie autor przyspieszył.
A dlaczego debil w skodzie ma prawo rozbijać się po drodze i narzucać swoją wolę (a raczej widzimisię) innym, a jadący prawidłowo musi mu ustąpić, "bo tak".
Lewy pas był wolny, facet jedzie środkowym i zbliża się do wyprzedzanego auta. Nagle biały bolid musi mu się wj🤬 na pas, a autor ma zwolnić, ustąpić i pewnie jeszcze laskę mu zrobić w ramach przeprosin, że śmie korzystać z tej samej drogi, co posraniec w skodzinie?
ty pewnie prawko za flaszkę robiłeś i p🤬lisz te swoje smutasy że się słuchać nie chce albo zdawałeś 40razy prawko. Żal mi takich debili jak ty jak k🤬a myślą że mają pierwszeństwo to ich do wszystkiego upoważnia a w życiu się k🤬a zdziwisz nie raz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie