Ciekawa kłótnia między krytykiem, a scenarzystą filmu "Kac Wawa"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Macie rację film zapewne do dupy. Ale druga sprawa to to, że strasznie wkurwia mnie ta pizda która ciągle się wpierdala i jedzie po tym scenarzyście mimo, że filmu nie widziała. Nie wspomnę nawet o tym prowadzącym który jest nijaki. Na szczęście nie płacę abonamentu.
Filmu nie ogladalem, ale jedno powiem - jak cos zrobisz sam to i tak zazdrosnicy powiedza ze to gowno
koleś zrzuca winy na wszystkich, tylko nie na siebie, wycieli sceny, zmienili tytuł, naśladowali kac vegas, japierdole debil, NO DEBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam jest chujowy i nie potrafi się wysłowić... jak coś fajnego to jego, jak chujowa scena, to ucieli mu. ależ mi z tego powodu przykro.
edit: właśnie skończyłem oglądać, koleś na końcu wywiadu już prawie płacze
edit: właśnie skończyłem oglądać, koleś na końcu wywiadu już prawie płacze
żadne ADHD, tfurca przed programem wciągnął sobie w toalecie co nieco na odwagę i elokwencję
Może i gniot dla debili, ale na kac vegas (i jego sequelu) wszyscy sikali ze szczęścia i podjarania, a poziom widowiska (nie napisze tu celowo "humoru") jest podobny...
ja pierdolę... jakbym siedział obok takiego idioty to chyba bym nie wytrzymał i zajebałbym mu czymś ciężkim...
Powell napisał/a:
ja pierdolę... jakbym siedział obok takiego idioty to chyba bym nie wytrzymał i zajebałbym mu czymś ciężkim...
jest ich 3:
prowadzący, twórca i raczek,którego masz na myśli?
Dziwię się że nikt nie zajebał scenarzyście za to gadanie...kurwica bierze.
sciagnie sie na torencie
zbłaźnić się w publicznej telewizji - bezcenne.
Jak świat światem nie będzie scenarzysta krytykowi bratem
I jak mam konto na sadisticu tak pierwszy raz muszę przyznać że 11 min wyciętych z życia
I jak mam konto na sadisticu tak pierwszy raz muszę przyznać że 11 min wyciętych z życia
Kurwa mać nie mogę słuchać tego śmiecia co zrobił takie kurwa gówno, masakra jakim trzeba być debilem kurwa i czarny chuj mu w dupe tak z nienacka !
Filmu nie widziałem (i nie zamierzam oglądać) ale powiem jedno - jeśli facet (scenarzysta) nie jest w stanie sklecić na wizji DWÓCH sensownych zdań to jak można liczyć na to, że napisze sensowny scenariusz?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów