Ciekawa kłótnia między krytykiem, a scenarzystą filmu "Kac Wawa"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Scenarzysta tego gówna jest debilem. A Raczek choć pedał, ma 100% racji
podejrzewam że pan Czaja pisał to " dzieło " w kiblu, z nudów chyba .
A film moim zdaniem ( fakt że widziałem tylko kilka urywków ) nakręcony specjalnie dla idiotów .
A film moim zdaniem ( fakt że widziałem tylko kilka urywków ) nakręcony specjalnie dla idiotów .
Krytyk dobrze gada, polać mu!
Film to pierdolony gniot dla debili. Współczuję tym ludziom którzy kupili bilety na ten szajs.
kokofon
Ten scenarzysta powinnien brac leki na ADHD..
I do tego wadę wymowy:
"Mam duch pciciaciół, któci siom ode mnie dudzio staci"
"Ja ciałem to obćmiać"
Ten scenarzysta powinnien brac leki na ADHD..
I do tego wadę wymowy:
"Mam duch pciciaciół, któci siom ode mnie dudzio staci"
"Ja ciałem to obćmiać"
tego kurwa scenarzysty słuchać się nie da... pojebany jakiś albo ućpany klejem chyba
Stworzyć takie gówno (nie boję się tak nazwać tego filmu, bo dawno nie widziałem gorszego [albo nigdy]) i jeszcze robić z siebie idiotę w programie śniadaniowym...
-George Orwell
nawija jak mefedroniarze o 7 nad ranem, a beton z niego straszny
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Kocham to westchnięcie w 10:04
Normalnie jakby chciał ktoś powiedzieć "No żesz kurwa jebany debilu zamknij w końcu ryj"
Normalnie jakby chciał ktoś powiedzieć "No żesz kurwa jebany debilu zamknij w końcu ryj"
słyszę Korwina Mikke...
Skoro najbardziej kasowe polskie produkcje robią tacy tępi ludzie to nie może z tego wyjść nic dobrego. Zacietrzewiony palant bez grosza samokrytyki. Pewnie co rano mówi "och, jakiś ty wspaniały" patrząc w lustro.
Kurwa było tyle zajebistych polskich komedii. Nowatorskich, niepowtarzalnych i kurwa co najważniejsze, śmiesznych. Tacy jak ten pan scenarzysta, zgwałcili Polską kinematografie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów