📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
KO sciemniane, nie zajebal potylica w glebe, smieszna mina itp .... na komediach tak zli upadaja jak im jakis Haryson Ford przypierdoli ciosem judo albo patelnia
Miękka cipa.
Czak Noris użyłby młotka.
Burn! Loot! Murder!
TylerPL napisał/a:
Zrobiłem tak butelką po Kasztelanie i później musiałem sobie sam zakładać czepiec hipokratesa. Robimy go z dwóch bandaży - tylko nie za mocno, bo oczy wyjdą z orbit:
Kolejny dzban, na równi z tym ruskim pomiotem.
I na fron psa ... bedzie robił jako wał obronny .
Jacek86s napisał/a:
Kolejny dzban, na równi z tym ruskim pomiotem.
Z perspektywy czasu nie oceniam mojego czynu jako godnego pochwały czy naśladowania. Jednak okoliczności były inne, bo najebany kłóciłem się z ojcem, który w pewnym momencie powiedział, że kiedyś mi rozbije tą butelkę na głowie. Ja odparłem coś w stylu: "Ty rozbijesz? To patrz!". I jebnąłem sobie prosto w czoło.
Morał z tej historii, że pić trzeba umieć, dlatego od 5 lat nie pije.
Typowy Następca PutHitlera
TylerPL napisał/a:
Zrobiłem tak butelką po Kasztelanie i później musiałem sobie sam zakładać czepiec hipokratesa.
To jest, kurwa, czepiec Hipokratesa.
żmij napisał/a:
Miękka cipa.
Czak Noris sam by się kopnął z półobrotu.
PS: lepiej dostać w łeb butelką pełną niż pustą.
ja pierdole koles robi z siebie idiote, material na sadola a pizdeczki jeszcze marudza : "na front kacapa!" "jebac ruskich!" itd koles na jakies pipidówie nikomu nie szkodzi a pryszczate sadole wykrzykuja co oni by mu nie zrobili
ciekawe czy tak samo bedziecie spiewac jak pierdoleni kretyni wepchna polske do wojny. Wtedy bedziecie spierdalac do kuzynów w UK i bedziecie prosic by wam robote na zmywaku lub na tasmie zalatwili - byle tylko spierdolic przez wojskiem...
ciekawe czy tak samo bedziecie spiewac jak pierdoleni kretyni wepchna polske do wojny. Wtedy bedziecie spierdalac do kuzynów w UK i bedziecie prosic by wam robote na zmywaku lub na tasmie zalatwili - byle tylko spierdolic przez wojskiem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów