📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pewnie się chłop wkurwił bo chcieli mu sprzedać podrabiany zegarek, perfumy lub inne badziewie.
Ochroniarz w tej sytuacji zachował się wzorcowo. Może Polak z pochodzenia?
On go tam jeszcze na końcu postrzelił
Heliar napisał/a:
Z tą brodą to on mi wygląda na Czeczena, a nie na ruska. Pełno ich tam po miastach rosyjskich się rozlazło.
czeczeni w rosji nie noszą się w dresach
ochrona godna onuckiej armi poborowej, czy wy wiecie że skoro putin goloci naród z mlodych chłopaków to w pewnym momecie tam będzie brakowało bolców dla kobiet etc ? juz nie mówię o ochronie , milicji itp. raj
A u nas banderowskie scierwa wyparły Cyganów
A co miał ten ochroniarz zrobić ? Zarabia pewnie poniżej średniej krajowej i nie opłaca mu się narażać zdrowia za brudasa
znalazłem info; dvnovosti.ru/incidents/2022/09/30/146594/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów