Kacap rozwala samochód
Samochody to sie zaczynają od 80k pln, i to używane .. reszta to złom pierdolony dla biedoty, też jak nowy z salonu
Samochody to sie zaczynają od 80k pln, i to używane .. reszta to złom pierdolony dla biedoty, też jak nowy z salonu
Jeśli wyłącznie cena jest dla ciebie wyznacznikiem jakości, to gratuluję spierdolenia
Jeśli wyłącznie cena jest dla ciebie wyznacznikiem jakości, to gratuluję spierdolenia
no i mamy pierwszego użytkownika fury-konkreta
boli dupa oj boli
i później takie typy zapychaja drogi swoimi złomami
boli dupa oj boli
Nie trafiłeś. Napisałem tylko że jesteś zjebem jak jedynym wyznacznikiem jakości dla ciebie jest cena. Ale to trzeba jeszcze czytać ze zrozumieniem.
Kup sobie kombajn, podchodzą pod milion złotych. Te to muszą być zajebiste
boli dupa oj boli
Nie dość że zje to jeszcze łykający jak pelikan marketing konsument.
Tak mi się przypomniało jak znajomy kupił kupił Volvo 5 letnie niewiele tańsze od nowego z salonu i się tym przechwalał. Przestał jak inny kolega kupił podobne w dużo lepszej cenie. Też się chwalisz że przepłacasz? Bo jesteś tym pierwszym którego się dyma jak tylko głównie na cenę patrzysz
Tylko od 80k? Ty oblesny, smierdzacy biedaku, brzydze sie toba i twoim zachwytem nad tanim gownem.
Jak się takim złomem rozpierdolisz (przykładowo w zimę) to nie będzie szkoda bo raptem tylko wypłatę lub dwie stracisz, a jak ktoś szpanuje luksusem to niech później żałuje że kase stracił, ja w robicie na myjni samymi porschakami jeździłem i se z głowy wybiłem takie popisywanie się, sumienie mi mówi że lepiej się nie chwalić chociaż jaka kasa takie i bezpieczeństwo. Sadistic bawi i uczy.
Jaką szkołę skończyłeś? Obstawiam max gimnazjum. Swoją drogą, robota też na to wskazuje.
Jak ktoś ma porszaka, to ma i AC i w dupie ma że się nim rozjebie.
Wygoogluj sobie co to AC.
A ty czym jeździsz? Tak z ciekawości pytam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów