Kazań, Rosja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kazań, Rosja
Kacapy, więc wszystko jest tak jak powinno, tylko jak zawsze 3 razy za mało
wprowadza dryl wojskowy w przyszłości mu sie przyda
smc napisał/a:
3 razy 16 kiloton powinno wystarczyć.
Duży ten Kazan?
Google mówi że grubo ponad milion więc nie wystarczy...
Od pokoleń jak ojciec najebie syna, tak syn ma najebane. I tak w kółko..
kezman napisał/a:
Ja bym go kurwa wychował
Ooo jest następny sadolowy białoryczerzyk stulejarz. A teraz grzecznie majtki do szafy i nyny. Jutro do szkoły. Niedługo koniec roku. Jeszcze wpierdol od ojca i wakacje (mam nadzieje, ze dostaniesz wpierdol taki jak młody rusek)
Ooo jest następny sadolowy białoryczerzyk stulejarz. A teraz grzecznie majtki do szafy i nyny. Jutro do szkoły. Niedługo koniec roku. Jeszcze wpierdol od ojca i wakacje (mam nadzieje, ze dostaniesz wpierdol taki jak młody rusek)
TY nam swojego życia nie opowiadaj.
Heliar napisał/a:
Przecież ten dzieciak ma epilepsję
Ojciec wie, że symulant i kilka razy z otwartej go zaraz wyleczy.
Chciałbym zobaczyć part 2 z typ Panem co bije to dziecko, oczywiście w roli głównej, jakas dekapitacja czy coś...
Powiedział bym że ruskie to zwierzęta, ale patrzę na mojego psa i wiem że by mi takiej obrazy nie wybaczył
Driver19cm napisał/a:
uuuuu chyba ci stary sral na klate skoro taki ostry jestes .... Nie zesraj sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów