18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Geraldinio 2023-02-12, 19:05 6
ale żeby z milicją się na ulicy napierdalać podczas protestów, to nie, jebany ruski śmieć. Woli znęcać się nad bezbronną istotą, bo tak łatwiej, nie odda.Do Donbasu użyźniać ukraińską ziemię! choć po takiej padlinie nasączonej etanolem nie wiem czy cokolwiek wyrośnie.
Zgłoś
henieq 2023-02-12, 19:25 2
życzę temu pany by karma wróciła.

jebane ścierwo ruskie
Zgłoś
Tadeusz91 2023-02-12, 20:02 2
Zgiń ty kurwo kurwo jebana stfu
Zgłoś
NataliaW 2023-02-12, 20:18 9
To tylko pies, ani to rozumu nie ma ani duszy, ani żadnej funkcji nie spełnia. Takie małe to wszystkie powinni zajebac.
Zgłoś
JohnyByrd 2023-02-12, 20:23 7
Nie rozumiem tego wrzasku, bambiniści z was czy co? To sadistic jest, tu się psy zjada. Pewnie mu wszarz sika w buty więc go uczy, że nie wolno. I tak kulturnyj z niego cziełowiek, mógł go zakopać.
Zgłoś
Cisiu 2023-02-12, 20:48 3
jebane ruskie gowno
Zgłoś
SantaMaria 2023-02-12, 20:55 4
NataliaW napisał/a:

To tylko pies, ani to rozumu nie ma ani duszy, ani żadnej funkcji nie spełnia. Takie małe to wszystkie powinni zajebac.

ciebie też...
Zgłoś
Geraldinio 2023-02-12, 21:28 5
JohnyByrd napisał/a:

Nie rozumiem tego wrzasku, bambiniści z was czy co? To sadistic jest, tu się psy zjada. Pewnie mu wszarz sika w buty więc go uczy, że nie wolno. I tak kulturnyj z niego cziełowiek, mógł go zakopać.

Nie wiem jak inni komentujący, ale ja mam neutralny stosunek do psów, są takie do uśpienia i są właściciele do uśpienia Ja po prostu najzwyczajniej w świecie nienawidzę kacapskiego ścierwa.
Zgłoś
dejwid092 2023-02-12, 21:40 5
NataliaW napisał/a:

Szkoda że takie gówno jak ty jeszcze żyje.mam nadzieję ze reszta twojej rodziny zdechła i zostałeś sam bez możliwości rozmnażania.
Zgłoś
smc 2023-02-12, 22:12 5
Putin chce to ruskie ścierwo spalić na wszystkich frontach tego świata...

Po odjebaniu ostatniego ruska dostanie Pokojowego Nobla...
Zgłoś
psotna_cipka 2023-02-12, 22:15 1
Widać że specjalista. Najpierw obija kundla, później pewnie opala sierść i następnie do gara żeby smalec wytopić.
Zgłoś
Waldteufel 2023-02-12, 22:41 3
Ruskie ścierwo nadające się tylko do obróbki cieplnej
Zgłoś
szakalowaty 2023-02-12, 22:47 2
Maaaamooo! Burka maltretujooo!!!oneone!!!
Huj z psem i kacapem po równo.
Zgłoś
Robertuss 2023-02-12, 22:51 1
B420 napisał/a:

Polaczki, cicho tam, wy się nie znacie, to pewnie jest wielki patriota, zapewne jakiś ruski bohajter narodowy, dumny ruski Wagnerowiec, niedawno wrócił z frontu i właśnie nazwano na jego cześć jakiś przystanek autobusowy w Starozapiździsku na Syberii, wam to daleko do tej cywilizacji, co wy tam macie jakiś Kościuszko czy Dąbrowski...

A Ty kim jesteś? W jakim języku piszesz? Tchórzu pierdolony..
Zgłoś
DmNQ 2023-02-12, 23:10
jakieś źródło ? zeby można było tego skurwysyna wyśledzić ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem