Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To tylko pies, ani to rozumu nie ma ani duszy, ani żadnej funkcji nie spełnia. Takie małe to wszystkie powinni zajebac.
ciebie też...
Nie rozumiem tego wrzasku, bambiniści z was czy co? To sadistic jest, tu się psy zjada. Pewnie mu wszarz sika w buty więc go uczy, że nie wolno. I tak kulturnyj z niego cziełowiek, mógł go zakopać.
Nie wiem jak inni komentujący, ale ja mam neutralny stosunek do psów, są takie do uśpienia i są właściciele do uśpienia Ja po prostu najzwyczajniej w świecie nienawidzę kacapskiego ścierwa.
To tylko pies, ani to rozumu nie ma ani duszy, ani żadnej funkcji nie spełnia. Takie małe to wszystkie powinni zajebac.
Szkoda że takie gówno jak ty jeszcze żyje.mam nadzieję ze reszta twojej rodziny zdechła i zostałeś sam bez możliwości rozmnażania.
Po odjebaniu ostatniego ruska dostanie Pokojowego Nobla...
Huj z psem i kacapem po równo.
Polaczki, cicho tam, wy się nie znacie, to pewnie jest wielki patriota, zapewne jakiś ruski bohajter narodowy, dumny ruski Wagnerowiec, niedawno wrócił z frontu i właśnie nazwano na jego cześć jakiś przystanek autobusowy w Starozapiździsku na Syberii, wam to daleko do tej cywilizacji, co wy tam macie jakiś Kościuszko czy Dąbrowski...
A Ty kim jesteś? W jakim języku piszesz? Tchórzu pierdolony..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów