📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skurwysynu abyś ginął w męczarniach
Polaczki, cicho tam, wy się nie znacie, to pewnie jest wielki patriota, zapewne jakiś ruski bohajter narodowy, dumny ruski Wagnerowiec, niedawno wrócił z frontu i właśnie nazwano na jego cześć jakiś przystanek autobusowy w Starozapiździsku na Syberii, wam to daleko do tej cywilizacji, co wy tam macie jakiś Kościuszko czy Dąbrowski...
Kurwa, co za znieczulica jebana. Przecież na pewno ktoś widział co się tam dzieje. Zamiast pomóc to siedzą na dupach, a chłop taki najebany, że w pojedynkę na pewno nie da rady zajebać tego burka.
I dlatego się właśnie odśnieża przestrzeń publiczną. Żeby kacap mógł zajebać przy takiej wywrotce łbem o krawężnik i w połowicznym paraliżu zastanawiać się, czy przyczyną jego śmierci będą wydzieliny ciała w spazmach zalewające jego drogi oddechowe, krwotok z pustego łba czy może wyziębienie organizmu.
spokojnie.na pewno ruskie patusy z neta go namierzyly.,i gdzies juz krazy video po telegramie jak ma ryj wymalownay atramentem
Niech mu ukraińska ziemia ciężką będzie
Naturalnym jest że człowiek wielce słaby i niemoralny znęca się nad słabszym zwierzęciem. Mam nadzieję że trafi kiedyś na większego psiaka który pomyśli podobnie do niego
chuja zawiązać na tej smyczy i robić mu to samo co on z tym kundlem, nie jestem psiarzem, ale kurwa jak Ci fiucie zwierzę nic złego nie robi, to na chuj mu Ty człeku zło wyrządzasz? Nie ma obowiązku posiadania psa. Są schroniska, oraz chętni którzy takiego niechcianego przygarną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów