Spasieni dorobkiewicze z założonymi łapami albo podpierający się o biodra i rozglądający sie do okoła a potem wydzwaniający na straż miejską, to najlepsza rozrywka w tym kraju.
Najlepsza zabawa, tez zawsze napierdalalam kamulcami w najdroższe bryki pod blokiem.
Spasieni dorobkiewicze z założonymi łapami albo podpierający się o biodra i rozglądający sie do okoła a potem wydzwaniający na straż miejską, to najlepsza rozrywka w tym kraju.
Pod waszym skłotem co najwyżej kolega koledze chujem w dupie może zaparkować, a nie jakiekolwiek auto. Marne prowo.
oooo,, w końcu zbanowali tego imbecyla co nawet kija w mrowisko nie potrafi włożyć...
Najlepsza zabawa, tez zawsze napierdalalam kamulcami w najdroższe bryki pod blokiem.
witamy homokomando.
Jak jeest wychowywany taki jest lub będzie
Za dzieciaka mój ziomek odjebał podobną akcję. Z 8 piętra zrzucił woreczek z wodą trafiając idealnie w szyberdach. Jebło tak jakby bomba wybuchła, miał potem za to sprawę w sądzie ale szybę odkupił i sprawa umorzona. Ahh tyle lat minęło
A mój kumpel rzucał ziemniakami z 11 piętra i rozjebał komuś szybę w kaszlaku. Nie złapali go, miał szczęście.
Dzieciaki są z definicji pojebane.
Bieda umysłowa z każdych twoich wypocinek wyziera.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów