📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Typowy kacap jest typowy, ten wygląda na podgatunek czeczeński, jeszcze bardziej agresywny i zjebany
Rzeczywiście przyspieszał windę swoim postępowaniem. Debil
baronturbina napisał/a:
Kurwa co za czasy! Mamedowi odjebało.
On mi od początku wyglądał na dziwnego
przyjechała słoma z gówno-dziury i zazdrości że wszystko takie ładne
Kacaplandia. Wszystkomusi być rozjebane, śmierdzące, połamane lub ukradzine. Wtedy kacap czuje się jak w domu. Tutaj wlazł do czystej sprawnej windy i chuj go strzelił. Zobaczył, że coś jest ładne i zadbane i go popierdoliło. Ha tfu!
smc napisał/a:
Dobrze, że nie zostawił po sobie jakiś głupich napisów...
Wystarczy że zostawił wrażenie po sobie.
Ale łokietek go zabolał po pierwszym uderzeniu. Jest szansa że uszkodził staw, nie będzie mógł pracować i zapije się na śmierć w jakiejś piwnicy.
Skrzyżowanie kacapa z kozojebcą. Jeden z niższych gatunków podczłowieka. Równie głupi co agresywny. Łatwy do manipulacji. Idealne mieso armatnie.
Dziewczyna dupy nie dała i mu sperma do mózgu dobiła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów