Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bzdurne bajki z humanizowniem zwierząt zrobiły wam spustoszenie w mózgach, ale to da się naprawić , trzeba jechać do rzeźni i zobaczyć jak wygląda pierwszy etap pozyskania kotleta.
Bambinisci się posrali z rozpaczy... obczajcie ile tam tego siersciowego gówna biega bez żadnej kontroli. To powinno być z automatu odstrzelone. Psy wałęsające sie stanowią zagrożenie dla człowieka , a życie ludzkie jest wartością nadrzędną, nawet wasze gówniane życie.
Bzdurne bajki z humanizowniem zwierząt zrobiły wam spustoszenie w mózgach, ale to da się naprawić , trzeba jechać do rzeźni i zobaczyć jak wygląda pierwszy etap pozyskania kotleta.
A ile szkod robia jebaniutkie w naturze, jak sie taka zdziczała wataha wybiera na lowy.. chociaz kota w kwestii mordowania wszystkiego co dzikie nic nie pobije.
Nie zesrajcie się masz psa trzymaj go na posesji wolelibyście aby te kundel rozszarpały jakiegoś dzieciaka?
Wolelibyśmy...😡😡😡
Nie zesrajcie się masz psa trzymaj go na posesji wolelibyście aby te kundel rozszarpały jakiegoś dzieciaka?
To by bylo lepsze widowisko
Śmierć czarnych, ciapatych, białych (dorosłych czy dzieci) po mnie totalnie spływa, ale takiego zwierzaczka to mi trochę żal
Czemu tak?
Stary nie zapominaj sie ze jestesmy n a portalu gdzie stawia sie zycie zwierzat ponad ludzkim, zabic dziecko sasiada to inna sprawa niz pieskowi nozki przejechac...
Widzę bardziej się psem przejęliście niż płonącym murzynkiem.
A kto by się przejmował północnym murzynkiem ? Chyba tylko UE, że pozostawi ślad węglowy
Właściciel ponosi koszta za odjebanie, utylizację, papierkową robotę.
Jakby ktoś chciał napisać:
Co ty pierdolisz? fiesek jest łagodny, miluśki, wytrenowany, rasowy słucha się komend, kocha ludzi i ma rodowód z czasów Mieszka, huja wiesz o psach...
Może huja wiem, ale piwo dla koparkowego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów