Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę bardziej się psem przejęliście niż płonącym murzynkiem.
Każdy woli psa od murzyna.
Śmierć czarnych, ciapatych, białych (dorosłych czy dzieci) po mnie totalnie spływa, ale takiego zwierzaczka to mi trochę żal
Tam się nic nie marnuje, zrobią z siersciucha grilla
Tylko jakieś upiśledzoene dzici, normalne dzieciaki zostają pilotami, kosmonautami i prezydentami.
Skurwiel przejechał psa bo nie chciało mu się czekać aż zejdą z drogi. Nie różni się dla mnie niczym od mordercy. Oby trafił na front a my zobaczymy go na filmiku jak skurwiel się wykrwawia przy spotkaniu z dronem.
Kolego to jest 4 kołówka , ma wysięgnik i ramie złożone po prawej stronie , operator nie widzi co się dzieje na ziemi po tej stronie maszyny , wiele było wypadków gdzie rozjechali człowieka właśnie z prawej. Jak przejechał po psie to pewnie myślał że po dziurach jedzie bo taka maszyna nie ma zawieszenia jak w aucie. Pozdro
Nie zesrajcie się masz psa trzymaj go na posesji wolelibyście aby te kundel rozszarpały jakiegoś dzieciaka?
Co Ty pierdolisz!?
I jeszcze inni debile piwa dają!
Zastrzelić, zarżnąć, zabić - ok, ale ta kurwa mu tylko krzywdę zrobiła.
dobrze pojechał z tym piedolonym pchlarzem, tyle psów bez smyczy, mógł go dojechać na wstecznym parę razy jeszcze
Następny bystrzak!
Zastrzel, zabij - nic nie powiem, ale Ty kurwa chcesz czerpać przyjemność ze znęcania się nad zwierzęciem!
Nie zesrajcie się masz psa trzymaj go na posesji wolelibyście aby te kundel rozszarpały jakiegoś dzieciaka?
djable nie kus.....
jeśli ruskiego to tak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów