I zabawa z dzieckiem. Lipieck
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
I zabawa z dzieckiem. Lipieck
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden z powodów dla których ruskie ścierwo jest bardziej zjebane od murzynów, hindusów, małp i innych przedstawicieli 3 świata.
Twardy ma być, żeby sobie na froncie poradził.
KapitanStuleja napisał/a:
Twardy ma być, żeby sobie na froncie poradził.
Jak dorośnie, to będzie chodził w takim śmiesznym kapeluszu na głowie i ucinał tapeciakiem jajca UPAdlińcom.
Jej tak samo matka robiła i dziecko zrobi identycznie swoim dzieciom o ile dożyję dorosłości. Taki krąg ruskiego życia 🤦♂️
dżonyłojlker napisał/a:
Jak dorośnie, to będzie chodził w takim śmiesznym kapeluszu na głowie i ucinał tapeciakiem jajca UPAdlińcom.
Co Ty piszesz. Jakie dorośnie. Młody na dobrej drodze aby nie zdążyć dorosnąć. Może jedź na Ukrainę z nożem do tapet i tam realizuj swoje marzenia o kontakcie z ukraińskimi jądrami?
baronturbina napisał/a:
Co Ty piszesz. Jakie dorośnie. Młody na dobrej drodze aby nie zdążyć dorosnąć. Może jedź na Ukrainę z nożem do tapet i tam realizuj swoje marzenia o kontakcie z ukraińskimi jądrami?
Śmigło, dzięciole jeden, był taki temat z wyczynami tego wesołka Ivana Kacapienko, co ucinał jajca banderowcom.
Geraldinio napisał/a:
Jeden z powodów dla których ruskie ścierwo jest bardziej zjebane od murzynów, hindusów, małp i innych przedstawicieli 3 świata.
A co powiesz o polaczkach trzymających dzieci w beczkach?
Synek nie wstawaj bo wypadniesz i zrobisz sobie ała x 30 i dochodzisz do wniosku, że kontrolowany pokaz empiryczny będzie miał skuteczniejsze przesłanie 😅
Judasz z IKEI napisał/a:
A co powiesz o polaczkach trzymających dzieci w beczkach?
W Polsce zachowanie takie jak na filmie uznawane za patologię, karane i napiętnowane przez wszystkich. To z beczkami z tego co mi wiadomo też i idzie się są to do więzienia. Jak widać onuco u was w miejscu publicznym nikogo to nie rusza i to normalka. Widzisz już różnicę czy jeszcze nie? Porownujesz kryminalistów których u nas się zamyka w więzieniach do waszego codziennego zachowania w sklepie na które nikt nie zwraca uwagi? Idź się jebnij w łeb tępy kacapie.
Nie znacie się. Dzieciak w przyszłości będzie astronautą, a to wstęp do przygotowania go na mocne przeciążenia. Mama chciała dobrze, tylko w kontekst był nieznany. Rośnij młody Gagarinie, zapierdalaj po kosmosie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów