📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
BHP ruskie nie wolno stać obok tak ciężkiego załadunku bo sie przewróci i spadnie na ciebie.. dobrze kierowniku będziemy stać pod bo jak sie ma przewrócić to spadnie na bok a nie pod?!
Logika rusków.... nie no żartuje oni nawet w ten sposób nie potrafią myśleć, w ogóle debile nie myślą i tyle.
Logika rusków.... nie no żartuje oni nawet w ten sposób nie potrafią myśleć, w ogóle debile nie myślą i tyle.
Więcej faarta niż rozumu.
Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
@Quassar ale spadło obok
Chyba każdy liczył, że spadnie na łby i zrobi kotlety schabowe z kacapskich ścierw...
Kurwa, bez kursu BHP, to do tego tylko długie lejce i 5m obok. Ale oni wiedzą lepiej. Na kursach takie filmy powinni pokazywać
Ja bym zginął na 100 % bo bym stał obok auta. To co tu widzimy przeczy prawom fizyki, logiki, statystyki. Uratowali sie bo stali bezpośrednio POD kilkutonowym żelastwem ?!
Jeden zaczep jakiś debil za dobrze zamocował i zjebał cały kotletowy plan.
Juri Gagarin!?
To jest chyba ruska wersja "Mieć szczęście"!
Quassar napisał/a:
Logika rusków.... ni
znawca Ruskich się znalazł, moze coś o ukraińcach napiszesz?
mirek_m napisał/a:
znawca Ruskich się znalazł, moze coś o ukraińcach napiszesz?
przecież to jeden chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów