📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie trzeba lepszej reklamy łady.
Łada zagłady
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Łada zagłady
Ani Łady ani Wołgi , teraz chłopaki pojadą na Ukraine i pogodzi ich granat z drona.
HEHEHeee właśnie sobie pomyślałem, co taki gość mógłby wyczyniać jakby dać mu BMW
Niezła ta babcia z prawej na czarno. Stara, ale jara.
Takie połączenie "Trudne sprawy" z "Rolnicy. Podlasie".
Takie połączenie "Trudne sprawy" z "Rolnicy. Podlasie".
Nowa jest do 10-tego roku. Potem już lekko używana.
Nie śmiejcie się, na początku lat 90-tych tak właśnie wyglądała motoryzacja w Polsce...
Nie śmiejcie się, na początku lat 90-tych tak właśnie wyglądała motoryzacja w Polsce...
Co by się na filmie nie działo baba stara się cały stać bezpośrednio za autem
Nie jeden dzisiejszy pełgełot albo inna alfa po takiej akcji nie nadawałyby się do dalszej jazdy. A tu proszę, po ładzie spłynęło jak po młodej piczy i pocisnęła dalej.
McSadol napisał/a:
Pewnie o kibel poszło ..
Babka bo on kibel ma w domu
Babka wyje Aaaaaa Aaaaaa Aaaaaa !!!
Bo dla niej to nie do pomyślenia by ktoś robił w porcelanę gdzie prochy babki mają spocząć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów