📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chociaż coś robią .. odśnieżają... a widlarze dostają w dupe ... tymczasem upiwskie bydło ich bracia wylegują się w Polsce w knajpach.
Cześć wyszlem z więźnia po 2 tyg. dzień dobry ale to nie ja ukradłem paliwo na cpn i pobił kobietę w ciąży jestem nie winny, dziękuję za czekaliście
Hal, .
Hal, .
Zbysław napisał/a:
Cześć wyszlem z więźnia po 2 tyg. dzień dobry ale to nie ja ukradłem paliwo na cpn i pobił kobietę w ciąży jestem nie winny, dziękuję za czekaliście
Hal, .
się Duda rozpędził...
Nie to co polacy, tylko odklepują co niedzielę modlitwy i czekają do usranej śmierci, na jakieś aniołki.
Siriuz napisał/a:
Wiem że ci za to płacą, ale proszę nie wciskaj nam że nie wiesz jak globalne ocieplenie działa.Jest zimno bo jest ciepło!
majeńka napisał/a:
Wiem że ci za to płacą, ale proszę nie wciskaj nam że nie wiesz jak globalne ocieplenie działa.
Kto tym razem? Nadal Ruscy mi płacą, czy tym razem ktoś inny? I przez "nam" rozumiem, że masz na myśli siebie i Dareczka?
Tak, nadal kacapi (nie "ruscy" bo prawdziwa Ruś to Ukraina).
A przez "nam" rozumiem polskich czytelników Sadola, jak i tych co to wybrali wolność ale wciąż wchodzą na polskie strony. Zaś ty i kolesie z firmy macie może i setkę kont, ale licząc osoby a nie konta stanowicie margines.
A przez "nam" rozumiem polskich czytelników Sadola, jak i tych co to wybrali wolność ale wciąż wchodzą na polskie strony. Zaś ty i kolesie z firmy macie może i setkę kont, ale licząc osoby a nie konta stanowicie margines.
majeńka napisał/a:
Tak, nadal kacapi (nie "ruscy" bo prawdziwa Ruś to Ukraina).
Aha, czyli to kacapi podważają globalne ocieplenie? Czemu są jeszcze winni? Ruchy płaskoziemców, antysemityzm, inflacja, rasizm, seksizm i patriarchat?
Proszę polskich czytelników Sadola o potwierdzenie słów majeńkiej, która występuje w waszym imieniu.
Mało, tam powinno napierdolić jeszcze z 15 metrów i to jeszcze żeby był miekki puch, żeby to gówno kacapskie się zapadało i dusiło. Ech, koniec internetu na dzisiaj.
moja babcia zawsze powtarzała żebym spuszczał się do środka bo ona już w ciąże nie zajdzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów