Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie baby mają przejebane. To my faceci mamy przejebane z nimi.
Czy ja wiem. Wyobraz sobie jak Ci 4/7 dni leci niekontrolowanie krew z kutasa. Puchniesz chuj wie czego i napierdziela brzuch. Co do jednego Rucinski ma racje jakbysmy to mieli medycyna stanela by na uszach
Czy ja wiem. Wyobraz sobie jak Ci 4/7 dni leci niekontrolowanie krew z kutasa. Puchniesz chuj wie czego i napierdziela brzuch. Co do jednego Rucinski ma racje jakbysmy to mieli medycyna stanela by na uszach
Właśnie dlatego, że im leci, to my mamy przejebane
Wyobraz sobie jak Ci 4/7 dni leci niekontrolowanie krew z kutasa. Puchniesz chuj wie czego i napierdziela brzuch. Co do jednego Rucinski ma racje jakbysmy to mieli medycyna stanela by na uszach
Ty już kurwa za głośno takich rzeczy nie pisz, bo znając feminazistki, podłapią temat, Soros sypnie hajsem i ani się nie oglądniemy, jak będą marsze, aby medycyna właśnie wymyśliła coś takiego, bo inaczej nie będzie w pełni równouprawnienia...
Ty już kurwa za głośno takich rzeczy nie pisz, bo znając feminazistki, podłapią temat, Soros sypnie hajsem i ani się nie oglądniemy, jak będą marsze, aby medycyna właśnie wymyśliła coś takiego, bo inaczej nie będzie w pełni równouprawnienia...
Miałem cię wyśmiać, ale chwila zastanowienia i kurwa masz rację
up
złotym szpadlem zbieraj sobie gówno z kibla,
ja tego nie widziałem
Widocznie wczoraj na twoją wieś wczoraj elektryfikacja weszła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów