📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Grubas pierdolnął o glebę szybciej niż błyskawica. Nie wróżę mu długiego żywota. A chuj, wszystkim im życzę by tak skończyli.
Laska próbuje ratować swój bankomat przed rozjechaniem.
Ee tam, ustawka, gruby nie chciał iść na front, a złamane kostki już nie działają, więc trzeba zostać rozjechanym
Nieźle trzeba mieć nasrane, żeby blokować ciałem samochód, który już rozjechał dwóch typów.
22 sekunda, pieknie słychać jak wali głową o ziemie.
Chłodnica chyba cała, tylko zderzak wymienić, a bez niego też można jeździć.
Kilka razy miałem takie akcje, finałowo mam na koncie dwa rozjebane samochody i jednego gościa przejechanego. O dziwo nikt nawet nie dzwonił po psy, taka to jebana patologia.
smc napisał/a:
Dobrze zrobił, pedał my zajeżdżał drogę i groził.
Kilka razy miałem takie akcje, finałowo mam na koncie dwa rozjebane samochody i jednego gościa przejechanego. O dziwo nikt nawet nie dzwonił po psy, taka to jebana patologia.
halo wstawaj zesrałeś się i pomyliłeś portale pizdeczko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów