📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mięso jakieś delikatniejsze jak zaśpiewasz? Dziwne mają tam zwyczaje
Ci ludzie to mają nasrane w domu trzymać kaczki koguty jelenie sarny dziki chomiki
Miało być nawiązanie do pięknego łabędzia a wyszła kacza kupa
Jak pies po puszczeniu bąka XD
RobsoN napisał/a:
a ta kaczka jaka zdziwiona co to się odj🤬o
Jak pies po puszczeniu bąka XD
smc napisał/a:
Kaczyński tak sra na nasz Naród...
na wasz ruski naród
Smoczoor napisał/a:
naprawdę trzeba wstawiać na sadola jak się kaczka zesrała?
Był srający wąż na sadolu to i czemu nie miałoby być srającej kaczki a raczej gęsi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie