📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hah kurwa! Tak jak nie lubię Kaczyńskiego i całego PiSu za wizję państwa opiekuńczego, socjalistycznego, tak to mnie bardzo rozbawiło
Co jak co, ale za pisu przynajmniej nikt by Polski w dupę nie ruchał.
(PS. Zamierzam głosować na KNP)
(PS. Zamierzam głosować na KNP)
markop4321 napisał/a:
Tylko Jarek może uratowac Polskę. Jestem za PiSem.i sie tego nie wstydze.
Super Partia Kurwo !!
Ojtam ojtam
kurwa jaki kaczor jest rycerski-jeden i drugi sa siebie warci
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
No nic dodać, nic ująć. Akurat ta wypowiedź Kaczora jest bardzo trafna.
Też popieram PiS mimo że się z bardzo wieloma kwestiami z nimi nie zgadzam... Pamiętam tylko że za rządów PiS było całkiem wporzo, a złotówka mocno stała i było nie było to był jedyny rząd po 89r., który obniżył podatki. Oczerniali ich i oczerniają do dzisiaj jak wlezie bo chcieli wyłapać czerwone złodziejstwo które kradło nasze pieniądze za rządów SLD i wcześniej. Miejcie oczy szeroko otwarte, nie wierzcie w wszystko co mówią w tv czy piszą w gazetach, myślcie samodzielnie.
Też popieram PiS mimo że się z bardzo wieloma kwestiami z nimi nie zgadzam... Pamiętam tylko że za rządów PiS było całkiem wporzo, a złotówka mocno stała i było nie było to był jedyny rząd po 89r., który obniżył podatki. Oczerniali ich i oczerniają do dzisiaj jak wlezie bo chcieli wyłapać czerwone złodziejstwo które kradło nasze pieniądze za rządów SLD i wcześniej. Miejcie oczy szeroko otwarte, nie wierzcie w wszystko co mówią w tv czy piszą w gazetach, myślcie samodzielnie.
I tak zagłosujecie na PO bo nienawidzicie Kaczora, a chuj że rucha cały kraj w dupsko ąz kurwa dymi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów