📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Założyłem okulary "3D", ale chyba są popsute, bo nie widzę żadnej poprawy....
Jak jużbym musiał na niego patrzeć to wybrał bym nie okulary 3D a maske spawacza.
obawa ÂŤuczucie niepokoju lub niepewności co do skutku, następstw czegośÂť
Ale Tusk jest dalej zajebisty, nie?
@Shaqqy, jasne, że nie jest, ale nie jest też pokurwionym pokurczem, chorym na psyche od urodzenia. A to spory plus:)
@Astrox
oczywiście, że jest. Obaj są. Różni ich to, że jeden krzyczy "gdzie jest krzyż?!?, a drugi liże Putina po chuju
oczywiście, że jest. Obaj są. Różni ich to, że jeden krzyczy "gdzie jest krzyż?!?, a drugi liże Putina po chuju
dziwne...mi zadziałało...może masz zepsute okulary?
On to Obawa, a PO to "zabawa", bo gdy mamy źle w kraju, w co nikt chyba nie wątpi, kto jest lepszy, ten kto się czepia czy ten kto ma to w dupie? Przecież wiadomo że ten kto nie ma uwag, jest zadowolony Ludzie mówcie co chcecie na mój temat, ja i tak wiem że wasze jedyne źródło wiedzy o polityce to TV, a skoro sami mówicie że TV to obłuda, to mamy doczynienia z paradoksem Nie mówie że wszyscy, sa jeszcze ci którzy są głupi sami z siebie, po prostu zaczerpnijcie ludzi lekcji historii błagam was Mam nadzieje że dało to wam troche do myslenia nawet jak się wam to nie podoba i mnie zbluzgacie, to może coś załapiecie ;D Pozdrawiam.
Turek. napisał/a:
ja i tak wiem że wasze jedyne źródło wiedzy o polityce to TV... Mam nadzieje że dało to wam troche do myslenia ..
hmmm...poza tv słucham radia i czytam gazety ("lub czasopisma"). I wydaję mi się, że mam większa możliwość oceny tego, co się w Polsce dzieje niż ktoś, komu słowa prezesika są wyrocznią, drogowskazem i swoistą biblią.
Dało nam do myślenia: im więcej nas pójdzie do następnych wyborów parlamentarnych- tym mniej % zdobędzie pis.
Nie pozdrawiam- wy, pisowcy, ludziom którzy się nie zgadzają z prezesikiem nie podajecie rąk, więc i na pozdrowienia nie liczcie. Co najwyżej paczuszkę do Tworek mogę podesłać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów