Ja pierdole, 4000 minimalna, 500 na bombelka, 500 na krowę i dziesięć trzynastek. Inflacja wypie*DOLI za 3 lata jak reaktor w Czarnobylu XDDD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
sanctusdiavolos napisał/a:
Trochę ciężko, gdy patrzy się na upadek Ojczyzny, chorego psychicznie socjalistę gotowego zniszczyć wszystko co osiągnęliśmy, b
LoL a co osiagnelismy? Lubie takie pierdololo. Z roku na rok zyje sie lepiej, tak było za PO i tak jest za PiS. jest to efekt postepu cywilizacyjnego.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Z drugiej strony nie trzeba być ekonomistą żeby to przewidzieć. Naiwne ludzie cieszyły się z dodruku pieniądza i olbrzymiej jego podaży. Jebło bo musiało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów