📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
White power
Piwko, ale za dzieciaka i wolę życia!
@up a co z tego życia będzie miał cale życie będzie ktoś musiał się nim opiekować kobiety raczej nie znajdzie tak samo jak i pracy nie zajdzie w społeczeństwie daleko . a tak wogole chciałeś napisać aborcja chyba po to dla mnie nie to samo jak zabicie on nic na tym nie starci tylko rodzicom będzie przykro którzy zdecyduje się na takie działanie
Szkoda dziecka
Sie kurwa rozczulacie a za 20 lat będą takie możliwości, że ten mały będzie jak robokop i będzie lał lamusów takich jak wy.
Kurwa... Troche ciężko sie patrzy na jeszcze niewinne stworzenie tak "dotknięte" przez los
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów