18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
stanek1235 2012-04-06, 18:55 14
ja pierdole co to za kaktus, ostre kolce jak skalpel ma a pomyslec ze mozna komus psikusa zrobic i na krzesle posadzic z 2 miesiace juz nie usiadzie
Zgłoś
~Velture 2012-04-06, 19:02 1
Z dwojga złego lepszy taki z wielkimi kolcami niż taki co wbija ci się tysiące maleńkich.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
ru_ziolo 2012-04-06, 19:12 1
Takik kuktasem w ryj dostac to dopiero fun by byl ;]
Zgłoś
X................8 2012-04-06, 21:13 6
@ stanek1235

Możesz tego psikusa zrobić nauczycielce jak pójdziesz do gimnazjum.
Zgłoś
Autystyczny 2012-04-06, 22:41
Aż mnie kurwa zabolało...

AVE
Zgłoś
Mikaell 2012-04-07, 0:54
@ ru_ziolo

Wtedy to byłby hard
Zgłoś
Dimitrij 2012-04-07, 1:51
zaiste zajebiste w gimnazjum pewnie niezłe śmiechy
Zgłoś
fejzez 2012-04-07, 2:05 51
Zgłoś
HejterSadola 2012-04-07, 3:16
Przeczytałem jebnij kumpla kutasem...
fuck
Zgłoś
.................. 2012-04-07, 5:52 3
Bobicker napisał/a:

Przeczytałem jebnij kumpla kutasem...
fuck

A co, myślałeś, że ktoś Wasz filmik wstawił?
Zgłoś
V................n 2012-04-07, 10:07
@UP

Myślę że miał nadzieję.
Zgłoś
waski870 2012-04-07, 11:30
bez sensu taki dlugi filmik jak go nie walnal z kaktusa 2 raz :/
Zgłoś
Magik2501 2012-04-07, 12:46 3
fejzez napisał/a:

Kurwa! Jakie to typowo męskie! Jeden drugiemu zajebał kaktusem w twarz to za karę ten wyjebał mu z liścia. I po wymierzeniu sprawiedliwości znów są kumplami

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Pleso93 2012-04-07, 13:38
Co za pojeby
Dobrze, że u nas nie rosną kaktusy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów