Materiał z telewizji
od teraz każdy ćpun będzie ją trzymał wtakim pudełki. Zaczne sprzedawać pusta atrapy na allegro
Przecież to tylko zioło, o co ta afera od lat zrobiły by legal większość była by szczęśliwa a i państwo zarobi
erenest82 mozemy pogadac jak tak bardzo chcesz mi sie wydaje ze mam duzy zasob slow sam ocenisz Kwiecisty wybujaly ale tez i ztonowany i dociekliwy twej wyobrazni if you know what i mean. Teraz tak czytam te komentarze... no bimber sasiad dobry zrobil ale zachamowalem sie toszke, usmiechlem zagadalem... Pisowni jak i ortografi owszem mozna sie czepiac - ale ja mam taki wyznacznik "ze chuj musi byc przez CH" reszta to przekaz. Tez mozna napisac najebales sie nie pisz albo nie p[isz szybko jak uwazasz ze to Ci nie wychodzi lecz niestety jakas swooboda w TEJ WOLNEJ POLSCE wypowiadania sie jeszcze nie jest zabroniona tak pytam ?
Ja pierdolę, kto to coś z podstawówki wypuścił?
"Jakaś swoboda wypowiadania się nie jest zabroniona", ale jak nie chcesz być z góry uznawany za kretyna, którego wiadomości nie warto czytać przez każdego, kto ma odrobinę oleju w głowie to przeznacz część z tego czasu, w którym grasz w CS-a na naukę języka polskiego, bo na razie średnio rozgarnięty 10-latek pisze od Ciebie lepiej. Albo średnio rozgarnięty obcokrajowiec po kilku miesiącach w Polsce.
Wyjmij ten kij z dupy, póki jeszcze możesz. I zacznij czytać jakąś porządną literaturę, bo wierzysz w tę swoją edukację, jakby nie było na świecie nic wartościowszego. A to zwyczajne pranie mózgu jest, mające na celu pozbawienia ludzi samodzielnej oceny sytuacji i by łatwo ich kontrolować. Na Twoim przykładzie widać to doskonale, bo pieprzysz od rzeczy dokładnie tak jak w szkole nauczyciele.
Chciałabym zobaczyć Twoją minę, jak za 10 lat zobaczysz swoją głupotę i zindoktrynowanie. I szczerze, tego Ci życzę, im szybciej się ockniesz, tym szybciej będą z ciebie ludzie. A teraz zachowujesz się jak stara maleńka. Widać, że gówno wiesz o życiu, a dajesz wszystkim rady jakbyś żyła conajmniej pół pół wieku.
Piękna oda do głupoty ci wyszła Zachęcam w takim razie do korzystania z lekarzy bez wykształcenia medycznego. Oni będą cudowni i niezindoktrynowani, a Ty martwa. Wiek o niczym nie świadczy. Od wieku samo w sobie nic we łbie się nie pojawi. W tym celu trzeba najpierw zdobyć wiedzę. Na posiadanej wiedzy można dopiero opierać swoje własne wnioski i przemyślenia. Jeżeli tej wiedzy nie masz, to żadne z Twoich przemyśleń nie wytrzyma konfrontacji z faktami (a wykształceni ludzie te fakty znają). Wtedy można sobie swoje odkrycia prezentować równie niewykształconym sąsiadkom na ławeczce, ale z osobą, która ma wiedzę na dany temat nie porozmawiasz. I tutaj zależność jest bardzo prosta - osoba wykształcona ma wiedzę np. o medycynie, prawie lub jakichś sprawach technicznych. Osoba niewykształcona może mieć wiedzę ile posolić zupę, albo pod jakim kątem wbić łopatę, żeby najwięcej piachu zgarnąć. Dlatego jak osoba niewykształcona wypowiada się np. o szczepionkach to zwykle jest to albo cholernie śmieszne, albo cholernie żałosne.
Jak dyskusja dotyczy mojej dziedziny, to już nawet mi się nie chce podejmować jakiejkolwiek dyskusji, bo taki cieć po podstawówce i tak uzna, że on ma na pewno rację, a ja mu pokazuję sfałszowany kodeks i paragrafy napisane przez debili (bo przecież on wie, jak powinno być napisane).
ciekawa logika
prawda jet taka że kazdy nałóg rodzi sie sie kurwa z lenistwa
Wciaz potwierdzasz to o czym mówię. Dorośnij dziecko albo zmień portal na naszą klasę albo inne adekwatne dla ciebie gówno.
PS. I nie rozpisuj się w odpowiedzi. Twój ostatni post zmęczyłam do połowy i odechciało mi się angażować w ten bełkot. Także oszczędź sobie czasu i energii.
Mam nadzieję, że tym razem nie poplaczesz się w poduszkę.
Nie wiedziałam, że problem jest aż tak poważny, że raptem kilka zdań przewyższa możliwości Poproś jakiegoś trzecioklasistę, to przeczyta Ci na głos
Przecież to tylko zioło, o co ta afera od lat zrobiły by legal większość była by szczęśliwa a i państwo zarobi
Atencji szukasz? Tu jej nie znajdziesz:) Wyjmij głowę z d.. wzorowa uczennico otwórz umysł, żyj i doświadczaj życia wszystkimi zmysłami (w książkach tego nie znajdziesz ani na studiach). Myśl krytycznie to moooże kiedyś się obudzisz i będzie z Ciebie jakikolwiek pożytek.. /lub pożyteczny idiota Twój Wybór