Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
K................i 2015-08-12, 9:56
Zwróćcie uwagę na to, ze sylwetka powerliftera nie wygląda na jakąś potężną. Ot zwykły facet na siłce z "tej polowy" uczęszczających.

Wszystko zależy od celu jaki chcemy osiągnąć. W gruncie rzeczy kalistenika jest sensowniejsza, bo na co komuś umieć dźwigać ciężary, gdy można mieć zdrową i aktracyjną sylwetkę? Ale sam wolę siłownię niż się podciągać, bo tak i tyle. Akurat wczoraj zacząłem znów trening, taki żeby jednocześnie schudnąć i nabrać mięśni, ergometr wioślarski wydaje mi się ku temu optymalny do tego urządzenia na różne mięśnie, ale bez typowych ćwiczeń ze sztangą, bo mam problemy zdrowotne.

Kto nie zna ergometru niech sobie to obejrzy:

To ćwiczenie na ręce, plecy, nogi, serce. Postrzegam je jako alternatywę i uzupełnienie dla kalisteniki. Jak widzicie ludzie wysiadają już po paru minutach... ale jak się płynie wolniej można płynąć i godzinę
Zgłoś
Arsilion 2015-08-12, 10:06 2
Już po prezentacji zawodników było widać, że wygra biały. W skład prawidłowego treningu na masę wchodzi podciąganie czy pompki na poręczach z dodaniem (na odpowiednim poziomie) dodatkowego ciężaru.

Czarny oprócz tego popisał się wbudowanym w geny lenistwem, ponieważ:
- trening nóg (przysiady zwłaszcza na jednej nodze) jest jedną z podstaw treningu kalistenicznego
- osiadł na laurach - jak umiesz już wszystko zrobić z ciężarem swojego ciała to dorzucasz obciążenie, bo potem trenuje się już tylko wytrzymałość a nie siłę.

Ogólnie konkurencja trochę z dupy - tak jakby porównywać ciężarówkę do samochodu wyścigowego: obydwa w chuj koni mechanicznych ale wykorzystywane kompletnie inaczej. Jeśli jeszcze ciężarowiec był w cyklu treningowym na siłę, to murzyn mógł mu co najwyżej sztangę trzymać
Zgłoś
kptrust 2015-08-12, 10:30 3
Czarny podejrzanie dobry w bujaniu się na gałęzi..
Zgłoś
!Timon 2015-08-12, 10:41 2
Takie eksperymenty idealnie udowadniają, że łyżka jest dobra do zjedzenia jogurtu ale chujowe z niej działo przeciwlotnicze.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
issenpl 2015-08-12, 11:09
Nie napierdalają się skrolować dalej.
Zgłoś
.Piotrek 2015-08-12, 11:40 3
vpozer napisał/a:

prostuje,cwicza na silowni ale czy wiesz jak??zwiekszaja swoja mase(przez dorzucenie ciezaru do podciagania czy cos) a nie robia klate,barki itp...

Ćwiczą normalnie "kulturystycznie" żeby mąłolaty się spuszczały do ich zdjęc w magazynach. I oczywiście nie biorą nic koksu. Nic a nic. Jak pudzian i karmowski
Zgłoś
mblbn 2015-08-12, 11:49
negroid mógłby mieć mięśnie nawet 100x większe niż siłacz, a i tak by nie dał rady bo jego układ nerwowy nie zna ćwiczeń siłowych
Zgłoś
Sallys 2015-08-12, 12:16 1
4:22 to chyba najciekawszy moment tego filmu Widać że murzynowi zaszkodziło pierwsze ćwiczenie i chuj strzelił całą kalistenikę
Zgłoś
manta2009 2015-08-12, 13:35
vpozer napisał/a:

prostuje,cwicza na silowni ale czy wiesz jak??zwiekszaja swoja mase(przez dorzucenie ciezaru do podciagania czy cos) a nie robia klate,barki itp...

Jak widać ich ściema działa bo znajdują sie osoby jak Ty, które wierza, że taka sylwetka jak tego czarnoskórego jest do wypracowania poprzez prace z włąsnym cięzarem.
Zgłoś
prawda 2015-08-12, 13:40 2
mesjasz19 napisał/a:

Przecież to było do przewidzenia. Kalistenka polega na treningu z obciążeniem własnego ciała więc jaki sens robić taką konkurencję.

przeciez trojboista nie podciaga sie na drazku ani tym bardziej nie uzywa kolek gimastycznych, dla niego to abstrakcja wiec jaki sens robic taka konkurencje jak to jest chleb powszedni kalistenika?
Zgłoś
xmalyxd 2015-08-12, 16:02
Kapłan_pustki napisał/a:

Zwróćcie uwagę na to, ze sylwetka powerliftera nie wygląda na jakąś potężną. Ot zwykły facet na siłce z "tej polowy" uczęszczających.

Wszystko zależy od celu jaki chcemy osiągnąć. W gruncie rzeczy kalistenika jest sensowniejsza, bo na co komuś umieć dźwigać ciężary, gdy można mieć zdrową i aktracyjną sylwetkę? Ale sam wolę siłownię niż się podciągać, bo tak i tyle. Akurat wczoraj zacząłem znów trening, taki żeby jednocześnie schudnąć i nabrać mięśni, ergometr wioślarski wydaje mi się ku temu optymalny do tego urządzenia na różne mięśnie, ale bez typowych ćwiczeń ze sztangą, bo mam problemy zdrowotne.

To ćwiczenie na ręce, plecy, nogi, serce. Postrzegam je jako alternatywę i uzupełnienie dla kalisteniki. Jak widzicie ludzie wysiadają już po paru minutach... ale jak się płynie wolniej można płynąć i godzinę

Chyba jednak dopiero zaczynasz swoją przygodę z siłownią, bo nie da się jednocześnie schudnąć i nabrać mięśni...
Zgłoś
IwanMT 2015-08-12, 16:28 1
Kapłan_pustki napisał/a:

Miłego płynięcia
Tylko nie zniechęcaj się jak nie będzie efektów od tych ćwiczeń
Zgłoś
kalemus 2015-08-12, 16:48
@xmalyxd

Mietek na siłowni ci tak powiedział ?

TrenHard maj friend
Zgłoś
mariva 2015-08-12, 19:42
Niesamowite, naprawdę. Wydają się być strasznie potężni jak na swój wiek, szczególnie przedstawiciel naszej rasy.
Zgłoś
prawda 2015-08-12, 19:51
no tren czyni cuda, ale jak dla mnie jest zbyt mocny/toksyczny, wole mete i ome, na tym mozna zbudowac sylwetke kazdego rodzaju i to wystarczy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów