Skoro kamera dodaje 5 kg. to czy etiopskie dzieci w ogóle istnieją?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahah ja mam wrodzoną wadę wzroku astygmatyzm .Wiec to co widzę w telewizji + moja wada wzroku
jest niczym innym jak zamglonym obrazem gówna które porusza się po monitorze .A teraz najlepsze jak bym był w tej chwili w Ugandzie to co bym zobaczył hahahhah oczywiśćie piwo
jest niczym innym jak zamglonym obrazem gówna które porusza się po monitorze .A teraz najlepsze jak bym był w tej chwili w Ugandzie to co bym zobaczył hahahhah oczywiśćie piwo
@DębowyPiwosz24 -
Na astygmatyzm wymyślono korekcję wady przy pomocy okularów.
Na oglądanie gówna w telewizji wymyślono korekcję poglądów przy pomocy książek.
Na obywateli Ugandy wymyślono korekcję w postaci śmierci głodowej.
Buziaki i radujcie się bo Chrystus zmartwychwstał.
Na astygmatyzm wymyślono korekcję wady przy pomocy okularów.
Na oglądanie gówna w telewizji wymyślono korekcję poglądów przy pomocy książek.
Na obywateli Ugandy wymyślono korekcję w postaci śmierci głodowej.
Skoro kamera odejmuje 5 kg. to czy etiopskie dzieci w ogóle istnieją?
W tej formie miałoby to większy sens.
@plonk raduje się wesołych świąt
Atreyu napisał/a:
Skoro kamera odejmuje 5 kg. to czy etiopskie dzieci w ogóle istnieją?
No chyba jednak nie. Skoro kamera wyszczupla (odejmuje kilogramy), to by znaczyło, że w rzeczywistości jednak te dzieci wcale tak źle nie wyglądają i mają o całe 5 kilo więcej, niż się wydaje. Jeśli natomiast kamera dodaje kilogramy, to znaczy, że w rzeczywistości te dzieci są jeszcze chudsze o te 5 kilogramów - a skoro ważą tak zajebiście mało, to odejmując te dodawane przez kamerę 5 kilo oznacza, że w ogóle nic nie ważą, ergo nie istnieją. Ba dum tss. O ile coś mi się nie pojebało od przejedzenia świątecznymi wypiekami.
plonk napisał/a:
@DębowyPiwosz24 -
A co z JezusemChytrusem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów