Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uwarzam ze 15 lat to za durzo
za ciebie to jeszcze dostałby medal od komora... a nie, chwila. On też "durzo" napisał.
za ciebie to jeszcze dostałby medal od komora... a nie, chwila. On też "durzo" napisał.
a niby jak sie pisze, czy ja mam napisane na czole idiota?
a niby jak sie pisze
Bez chuja w buzi
ale sracie bulem. bawią was martwi murzyni, katastrofa smoleńska, holocaust, na tego typu wypadek w innym kraju nie zwrócilibyście uwagi, do tego siedzicie na sadisticu, a pierdolicie jakieś smuty jakby to był kwejk
Rozumiesz słowo humor? Co innego jak facet pindola wsadzi do gniazdka, albo złodziej zarobi kg śrutu w dupę... a co innego jak giną ludzie i jest to zaprezentowane na mało śmiesznym obrazku. Bo co w tym śmiesznego? Już więcej zabawy byłoby jakby autor posta wrzucił zdjęcie swojego starego.
a niby jak sie pisze, czy ja mam napisane na czole idiota?
Jebnij się w łeb. Miodek wyjadłby Ci wątrobę na żywca, a żywiec (tucznik) prezydęt wręczyłby Ci, jak kolega napisał, "złote pióro".
Rozumiesz słowo humor? Co innego jak facet pindola wsadzi do gniazdka, albo złodziej zarobi kg śrutu w dupę... a co innego jak giną ludzie i jest to zaprezentowane na mało śmiesznym obrazku. Bo co w tym śmiesznego? Już więcej zabawy byłoby jakby autor posta wrzucił zdjęcie swojego starego.
ale ja nie powiedziałem, że to jest śmieszne. to jest po prostu mocne, takie jak powinno być. wpisz w szukajkę "breivik" i zobacz ile będzie tematów z beką z niego, tam nikt nie widzi nic złego
k: czemu płaczesz?
d: bo moi rodzice zginęli w wypadku.
koleś w tym czasie rozpina rozporek
k: faktycznie to nie jest twój szczęśliwy dzień.
a ja sie jeszcze dowiedzialem ze wsrod ofiar byl policjant ze swoja zona i dzieckiem, moze ktos napisze ze dobrze zrobil? ha wu de pe kurwa. popierdolce popierdolone. tak jak to bylo w krakowie jak jednego policjanta zadzgali, potem widnialy jakies popierdolojne komantarze popierdolonych hawudepeowcow: "o jednego psa mniej"... jakby nie te psy ktore pilnuja porzadku juz dawno wsadzilbym ci miecz w dupe, az przeszedlby przez morde. jakies to takie durne wszystko, bez wyobrazni
Wielka szkoda, że autor obrazka nie stał na trajektorii lotu tego wieśniakowozu z debilem za kierownicą.
takie komenty został sobie na pudela albo kweja
łale smieszne w ch*j .... tego cwe*a co w nich wjechał powinni sadzic jak za swiadome morderstwo i na 25 lat paki a nie jakieś zj***ne 15 lat ...
to załamuję ręce...
TO JEST SADISTIC A NIE KWEJK
nie spodziewajcie się tutaj obrazków czy też filmików z ładnymi kolorowymi jednorożcami które hasają sobie po łące i nic im się nie dzieje...
Za obrazek leci piwo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów