📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ty jesteś pierdolnięty
@up
Kierowca do odstrzału (z tego co słyszałem w radiu miał 2 promile), ale obrazek zajebisty! Piwo!
Kierowca do odstrzału (z tego co słyszałem w radiu miał 2 promile), ale obrazek zajebisty! Piwo!
łale smieszne w chuj .... tego cwela co w nich wjechał powinni sadzic jak za swiadome morderstwo i na 25 lat paki a nie jakieś zjebane 15 lat ...
2 promile, do tego przyznał się że jarał trawę i był pod wpływem amfetaminy. To ostatnie pewnie najmniej przyczyniło się do wypadku. Nie zmienia to faktu, że należy wyrwać chwasta bo ofiarą wypadku mógł być każdy.
6 zabitych i 2 promile. I gdzie jest kurwa kara śmierci pytam się? Jeszcze na jebanego żłoba będziemy się składać. Jebać takie Państwo co nie potrafi ani obywatela ochronić ani winowajcy sprawiedliwości wymierzyć.
_Optimus_ napisał/a:
6 zabitych i 2 promile. I gdzie jest kurwa kara śmierci pytam się? Jeszcze na jebanego żłoba będziemy się składać. Jebać takie Państwo co nie potrafi ani obywatela ochronić ani winowajcy sprawiedliwości wymierzyć.
Mam nadzieję, że ten kutas będzie miał na tyle honoru żeby się powiesić w celi...
Grozi mu 15 lat więzienia. Dla mnie to powinno być 15 lat za każdą osobę którą zabił.
nie żebym sie sapał, że żart się z tego, robi (toć jesteśmy na sadolu), dlatego piwo leci, ale swoją drogą kolesiowi powinni uciąć jaja na żywca, a później na krzesło. Bo to jest chore, żeby za zabicie tylu osób groziło mu max 15 lat więzienia. Dostanie chuj 10, wyjdzie po 7 i zajebie kolejne 10 czy 15 osób...
Kurwa to jest Sadistic, ale przegiąłeś.
Żartowałem. Zajebiste i leci piwo.
Może zaliczył też Cunning Stunt Bonus? W Carmageddon grałem gdy tylko się pojawił w PL.
Żartowałem. Zajebiste i leci piwo.
Może zaliczył też Cunning Stunt Bonus? W Carmageddon grałem gdy tylko się pojawił w PL.
Już za niebawem i wkrótce za chwilę i prawie już teraz nagle: carmageddon.com/reincarnation
Wielka szkoda, że autor obrazka nie stał na trajektorii lotu tego wieśniakowozu z debilem za kierownicą.
uwarzam ze 15 lat to za durzo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów