Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ja nie powiedziałem, że to jest śmieszne. to jest po prostu mocne, takie jak powinno być. wpisz w szukajkę "breivik" i zobacz ile będzie tematów z beką z niego, tam nikt nie widzi nic złego
Czarny humor też jest mocny, ale przy okazji także zabawny. Tutaj nie wiem co bawi?
Czasem zastanawiam się czy konta na sadolu mają ludzie z kwejka, bo jak widzę komentarze typu:
to załamuję ręce...
TO JEST SADISTIC A NIE KWEJK
nie spodziewajcie się tutaj obrazków czy też filmików z ładnymi kolorowymi jednorożcami które hasają sobie po łące i nic im się nie dzieje...
Za obrazek leci piwo!
Sadistic = czarny humor. Rozumiesz? HUMOR? DOCIERA? HUMOR!
Czarny humor też jest mocny, ale przy okazji także zabawny. Tutaj nie wiem co bawi?
obrazek kurwa
jesteś tak kurewsko uparty, że już nawet z ciebie mam bekę. to, że ciebie to nie bawi, nie znaczy, że innych też nie. zbiera piwa, więc bawi. jeżeli masz tak pierdolić cały czas o tym, że TO NIE JEST HUMOR, to ośli chuj ci w dupę
swojego starego w to nie mieszaj
Mieszać to miesza, ale twój stary pizdą bigos w Sosnowcu
Mieszać to miesza, ale twój stary pizdą bigos w Sosnowcu
widać, że chuja wiesz o jakimkolwiek humorze, kretynie
widać, że chuja wiesz o jakimkolwiek humorze, kretynie
masz kupiłem ci ciastko
Ale przecież my żyjemy w państwie prawa xD
I co myslisz rze jestes smieszny a morze poprostu jestes rzalosny, idz do mamusi
Jebnij się w łeb. Miodek wyjadłby Ci wątrobę na żywca, a żywiec (tucznik) prezydęt wręczyłby Ci, jak kolega napisał, "złote pióro".
Bez chuja w buzi
Rozumiesz słowo humor? Co innego jak facet pindola wsadzi do gniazdka, albo złodziej zarobi kg śrutu w dupę... a co innego jak giną ludzie i jest to zaprezentowane na mało śmiesznym obrazku. Bo co w tym śmiesznego? Już więcej zabawy byłoby jakby autor posta wrzucił zdjęcie swojego starego.
ja nie wiem jak piszesz z czym w buzi ale to jest temat o czyms innym nie o twojej buzi przestan muwic tutaj takie rzeczy idz sie poplacz do mamusi
@up
muwic
muwic
muwic
muwic
o "rze" "morze" i "rzalosny" nie wspomnę...
I dla takiego gościa czapa powinna być odwieszona. Jeśli nie to po 25 lat od każdej zamordowanej osoby, bez możliwości wcześniejszego zwolnienia. Jeżeli ktoś siada wypity za kierownice i doprowadza do wypadku, powinien być sądzony jak za zabójstwo. Swoją droga w pierwszym zeznaniu pasażerka powiedziała, że zrobił to celowo.
@up
muwic
muwic
muwic
muwic
jesli chcesz cos muwic to powiec
powinnismy sie kierowac europejskimi standartami i wybaczac stalo sie i nie odstanie jestem przeciwny tak wysokiej karze nigdzie w unii europejskiej by takiej nie dostal
Racja, tragedia wielka, nie chciałbym takiej niespodzianki w nowy rok, ale więc:
Materiał dobry, piwko leci a skurwysynem-kierowcą mam nadzieję, że zajmą się koledzy z celi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów