📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dopisywanie heteroseksualnej historii kolesiowi, z którego jawnego homoseksualizmu śmiali się nawet jego koledzy - członkowie tego samego oddziału nadając mu "kobiecy" pseudonim (w tym związku robił za kobietę a tym bardziej zakłamywanie prawdy historycznej by ukryć ten fakt zakrawa o jakiś fanatyczny, ultraprawicowy patriotyzm nie mający nic wspólnego z realiami, chocby z tego powodu nie warto iśc na ten film.
@bloodwar chyba nie czytałeś książki, tam jest napisane skąd pseudonim 'Zośka' Nareszcie ekranizacja, moja ulubiona książka.
Nasza kinematografia osiąga dno. Jak nie wywalają pieniędzy na jakieś gówna typu kac wawa to znowu ładują w historyczne gówna. Zero polotu.
SQT napisał/a:
Nasza kinematografia osiąga dno. Jak nie wywalają pieniędzy na jakieś gówna typu kac wawa to znowu ładują w historyczne gówna. Zero polotu.
Światowe hity filmowe są historyczne.
Szeregowiec Ryan, Full Metal Jacket, Czas apokalipsy, Pianista, Lista Schindlera itp.
To tematy współczesną są tak wyeksploatowane, że ciężko jest zrobić coś nowego.
SinedPL napisał/a:
Jedyny rudy z którego się nie śmieje.
Kto się nie śmieje?
Czy masz na myśli, ze ty się śmiejesz?
taaa wyjdzie jak "1920" ?? kolejna kupa.. Polska istnieje od ponad tysiąca lat tyle materiału na film i zamiast zrobić coś dobrego, światowego to nie adaptują książki.. do których się zmusza siłą jaki w tym sens
"Szeregowiec Ryan, Full Metal Jacket, Czas apokalipsy, Pianista, Lista Schindlera itp. "
tylko że 1 Ryan było o kim innym gdzieś w europie połowa filmu to fantazja
2 czas apokalipsy też gdzieś w vietnamie a i tak ściema po za miejscem i czasem
pianista fakt to historyczny ale o żydzie, listy nie oglądałem
a pełny płaszcz to pół autobiografia
co nie zmienia faktu że nasze kino to gówno a to będzie kolejny przykład
"Szeregowiec Ryan, Full Metal Jacket, Czas apokalipsy, Pianista, Lista Schindlera itp. "
tylko że 1 Ryan było o kim innym gdzieś w europie połowa filmu to fantazja
2 czas apokalipsy też gdzieś w vietnamie a i tak ściema po za miejscem i czasem
pianista fakt to historyczny ale o żydzie, listy nie oglądałem
a pełny płaszcz to pół autobiografia
co nie zmienia faktu że nasze kino to gówno a to będzie kolejny przykład
mozna z prawdopodobienstwem 99% stwierdzic ze bedzie kolejny gniot, ale osiagnie sukces z jednego powodu: zagonia na niego wszystkie mozliwe szkolne wycieczki. nauczyciele w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku, uczniowie beda zadowoleni ze maja wycieczke i dzien wolny.
Hihi. Patriotyzm, wojna, miłość, zdrada, mroczne barwy, śmierć, strzelaniny ,a w tle zapierdalające koty ginące pod kołami ówczesnych batmobili Szykuje się niezła komedia
No i czy o taką Polskę warto było walczyć...?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów