Według źródła uciekający gnój próbował zgwałcić dziewczynę a sprawiedliwość wymierzyli ojciec i brat potencjalnej ofiary.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Krokodyl Dundee.
Headshoot w potylice kamieniem z dwóch metrów... Po tym jak się złożył doszli do wniosku, że nie ma już po co sprawdzać tętna
Jebany bydlak - generalnie chciał wydymać Freda a Fred wydymał jego.
Wygląda jakby ten debil niespecjalnie się starał im uciec. Goni go dwóch wkurwionych facetów, a ten sobie truchta jak na jakimś joggingu. Pewnie jest pedałem i specjalnie dobierał się do dziewczyny, żeby ich wkurwić. Perspektywa zapasów z dwoma spoconymi brudasami i ostrej gry wstępnej z użyciem kija musiała być dla niego nader kusząca
Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Wygląda jakby ten debil niespecjalnie się starał im uciec. Goni go dwóch wkurwionych facetów, a ten sobie truchta jak na jakimś joggingu. Pewnie jest pedałem i specjalnie dobierał się do dziewczyny, żeby ich wkurwić. Perspektywa zapasów z dwoma spoconymi brudasami i ostrej gry wstępnej z użyciem kija musiała być dla niego nader kusząca
Zakładam, że to wynik wcześniejszej deskoterapii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów