czyli kolejna odsłona parodii znanego vlogera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu ten pedał na głównej.
To jest parodia innego debila.
On normalnie nie śmiga w koszuli flanelowej i nie zwie się Steinbach
On normalnie nie śmiga w koszuli flanelowej i nie zwie się Steinbach
Pierdyknął by se browar a nie ludzi prostował na necie że źle grają
cytat
"hyhy zbyla999 jak sie przejal.. to wlasnie parodia na takich gosci:P"
ja się nie przejąłem, po prostu typ z siebie debila robi, a to na żadna parodie nie wygląda, co innego jakby w quake3 grał i gadał do siebie, ale w tym przypadku, to tak jak byś film oglądał sensacyjny i pieprzył do bohatera co ma robić. Ale co poradzić tacy są już dzieci neo.
Gabini, zmień dilera, albo daj trochę
"hyhy zbyla999 jak sie przejal.. to wlasnie parodia na takich gosci:P"
ja się nie przejąłem, po prostu typ z siebie debila robi, a to na żadna parodie nie wygląda, co innego jakby w quake3 grał i gadał do siebie, ale w tym przypadku, to tak jak byś film oglądał sensacyjny i pieprzył do bohatera co ma robić. Ale co poradzić tacy są już dzieci neo.
Gabini, zmień dilera, albo daj trochę
Hehe Asz cos ci powiem , kazdy robi to co lubi i blazna z siebie nie rob.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
po pierwsze fajnie sie gra widze na filmikach z YT a po drugie na office nie ma banana
ale i tak szacun
ale i tak szacun
robi was w chuja i tyle
banan i cs office na klanówce ? poziom 9 latków z NS
cos o ESL i nawet bindów na kupowanie nie ma ? cu i pokaż się na lanie suczo w tym :*
cos o ESL i nawet bindów na kupowanie nie ma ? cu i pokaż się na lanie suczo w tym :*
zbyla999 napisał/a:
przyjrzyjcie się monitorowi tego pacana widać ze gada sam do siebie, bo on wcale nie graj jak kozak z niego to zapraszam na Urban Terror, ciekawe czy po kozaczy, jak z nim solówkę strzele, będzie płakać ....
No gada sam do siebie Wcale nie gra jak kozak pewnie dla tego że puścił filmik z YT i udaje że gra
Manian napisał/a:
robi was w chuja i tyle
Włącz mózg!
Czytam posty nie których i po prostu nie wierzę, że to naprawdę.
Ludzie, ogarnijcie się, odpalcie wikipedię i sprawdźcie znaczenie słowa "parodia", wiedzę wzbogacicie, filmik na redtubie załaduje się Wam do końca.
Ludzie, ogarnijcie się, odpalcie wikipedię i sprawdźcie znaczenie słowa "parodia", wiedzę wzbogacicie, filmik na redtubie załaduje się Wam do końca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów