czyli kolejna odsłona parodii znanego vlogera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahah dobre. Taki to umie opierdalać ludzi
yyy nie ma to jak nagrywac filmik kamera / frapsem czy cus
nie lepiej pobrac? czy jeszcze tego nie opanowałeś ?
nie lepiej pobrac? czy jeszcze tego nie opanowałeś ?
przyjrzyjcie się monitorowi tego pacana widać ze gada sam do siebie, bo on wcale nie graj jak kozak z niego to zapraszam na Urban Terror, ciekawe czy po kozaczy, jak z nim solówkę strzele, będzie płakać ....
Jest koszula flanelowa, jest lans Założe się że w lato lata w skarpecie i sandale jak na prawdziwego polaka przystało
@xfragg
szukanie dopierdolki na siłę, piwa nie zgarniesz niestety, return to primary school
ale kto pyta nie błądzi: film pobierany z youtube za pomocą youtube downloader, co oznacza że ten kto wrzucił ten film nagrywał go frapsem i w takiej wersji go ściągnąłem.
szukanie dopierdolki na siłę, piwa nie zgarniesz niestety, return to primary school
ale kto pyta nie błądzi: film pobierany z youtube za pomocą youtube downloader, co oznacza że ten kto wrzucił ten film nagrywał go frapsem i w takiej wersji go ściągnąłem.
jak można takim kurwa idiotom dawać kamerę do rąk??
nie wierze że jeszcze go nikt z sąsiadów nie zajebał
nie wierze że jeszcze go nikt z sąsiadów nie zajebał
to jest kurwa parodia debile, wpiszcie sobie dallas studio w youtube. gościu robi ciekawe filmiki a wy odpierdalacie.
swoją drogą granie na youtube jest zajebiste, nawet nie trzeba gierki ściągać i za free
swoją drogą granie na youtube jest zajebiste, nawet nie trzeba gierki ściągać i za free
co za idiota. Na koncu widac ze nawet nie gral tylko odtwarzal filmik z youtube
zbyla999 napisał/a:
przyjrzyjcie się monitorowi tego pacana widać ze gada sam do siebie, bo on wcale nie graj jak kozak z niego to zapraszam na Urban Terror, ciekawe czy po kozaczy, jak z nim solówkę strzele, będzie płakać ....
hajt cs'owy nie kmini co to jest beka i serdzecznie zaprasza na FFA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów