18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Grillowany 2012-12-24, 2:27 1
Widzę kombinację Sztajnbaha i Dj Walkera z Torunia. No no no.
Zgłoś
pyto 2012-12-24, 3:46
[*] żegnaj inteligentna raso, twój koniec został przepowiedziany
Zgłoś
Lotharius 2012-12-24, 7:51
Nie wygląda fajnie nazwisko Steinbach koło Twojego avatara. Nie pasuje. Nie wypada. Nie w wigilie.
Zgłoś
Czajol3 2012-12-24, 7:58
Do autora:
Zmień avatara leszczu - z takim gównem tu wyjeżdzać pod szyldem Polska Walcząca - chyba stara cie nie kocha
Zgłoś
artiee 2012-12-24, 9:13
GatecrasherKO napisał/a:

Ile jeszcze....
Ku*wa powinni Wam odłączyć konta na YouTube bo widzę sub jest i bez przerwy będziecie teraz tego idiotę wrzucać.

Jako iż to Twój pierwszy materiał mam prośbę, niech będzie ostatni.

Ależ z czym Ty masz problem?! Jak widać ludziom się podoba, parę piw jest. Po prostu omiń temat i kontynuuj przeglądanie. Komentarz Twój typowo żeruje na piwa od osób którym się nie podoba. Weż przykład ze mnie - nie podoba mi się , scrolluje dalej. Po chuj jakieś pierdolnęte komentarze ?!

ps. widzę że pierwszy komentarz nie pyknął, poprawiłeś drugim
Zgłoś
Suguru 2012-12-24, 9:43
Pierwsze filmiki, jak pokazywal wylaczanie komputera, wydawaly sie lekko smieszne... Tu juz jest, niestety, zenujaco...
Zgłoś
schody1 2012-12-24, 10:03
jeżeli ten koleś jest formie to co on tworzy jeżeli w formie nie jest...
Zgłoś
spyyd3r 2012-12-24, 10:18
ma ktoś namiary na niego? obiecuję że zniknie
Zgłoś
ziemniak1311 2012-12-24, 10:26
Jest tylko jedna rzecz którą można zrobić w tej sytuacji. Nacisnąć "Ignoruj"
Zgłoś
NWC 2012-12-24, 10:52
Cipa za ciasna, chuj za gruby, nie było próby???? Co to kurwa jest przecież to jest niezdarzalne te 2 rzeczy zazwyczaj spasowująsie idealnie :/

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
satan123pl 2012-12-24, 12:46
gówniane, oby to była twoja ostatnia wrzuta XDDD
Zgłoś
Captain's Burger 2012-12-24, 13:09
Jeden z największych polskich zjebów na Youtube. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że on raczej nikogo nie udaje i jest taki w rzeczywistości. Autentyczność, ja jebie..
Pamiętam jak wrzucał filmik na YT żeby mu ludzie dali na nowy komputer.

"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zgłoś
D................o 2012-12-24, 13:35

Mama ostrzejsza, ten tylko o cipach i chujach potrafi...
Zgłoś
franek_grchw 2012-12-24, 13:55
tobie sie chyba cos w dupie pojebalo, pierdolnij barana w sciane jak bedziesz chcial jeszcze cos wrzucić, wesolych swiat i huj ci w serce, baw sie przy jego koledach. pozdrowienia w huju cie mam serdecznie.
Zgłoś
Nestoreish 2012-12-24, 15:23
Zdecydowanie wolę dj'a Walkera:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów