Steinbach wraca do formy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Steinbach wraca do formy
Widzę kombinację Sztajnbaha i Dj Walkera z Torunia. No no no.
Nie wygląda fajnie nazwisko Steinbach koło Twojego avatara. Nie pasuje. Nie wypada. Nie w wigilie.
Do autora:
Zmień avatara leszczu - z takim gównem tu wyjeżdzać pod szyldem Polska Walcząca - chyba stara cie nie kocha
Zmień avatara leszczu - z takim gównem tu wyjeżdzać pod szyldem Polska Walcząca - chyba stara cie nie kocha
GatecrasherKO napisał/a:
Ile jeszcze....
Ku*wa powinni Wam odłączyć konta na YouTube bo widzę sub jest i bez przerwy będziecie teraz tego idiotę wrzucać.
Jako iż to Twój pierwszy materiał mam prośbę, niech będzie ostatni.
Ależ z czym Ty masz problem?! Jak widać ludziom się podoba, parę piw jest. Po prostu omiń temat i kontynuuj przeglądanie. Komentarz Twój typowo żeruje na piwa od osób którym się nie podoba. Weż przykład ze mnie - nie podoba mi się , scrolluje dalej. Po chuj jakieś pierdolnęte komentarze ?!
ps. widzę że pierwszy komentarz nie pyknął, poprawiłeś drugim
Pierwsze filmiki, jak pokazywal wylaczanie komputera, wydawaly sie lekko smieszne... Tu juz jest, niestety, zenujaco...
jeżeli ten koleś jest formie to co on tworzy jeżeli w formie nie jest...
Jest tylko jedna rzecz którą można zrobić w tej sytuacji. Nacisnąć "Ignoruj"
Cipa za ciasna, chuj za gruby, nie było próby???? Co to kurwa jest przecież to jest niezdarzalne te 2 rzeczy zazwyczaj spasowująsie idealnie :/
Pamiętam jak wrzucał filmik na YT żeby mu ludzie dali na nowy komputer.
Pamiętam jak wrzucał filmik na YT żeby mu ludzie dali na nowy komputer.
tobie sie chyba cos w dupie pojebalo, pierdolnij barana w sciane jak bedziesz chcial jeszcze cos wrzucić, wesolych swiat i huj ci w serce, baw sie przy jego koledach. pozdrowienia w huju cie mam serdecznie.
Zdecydowanie wolę dj'a Walkera:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów