Steinbach wraca do formy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Steinbach wraca do formy
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czyli tak wyglada zyd z krwi i kosci wychowany w ateistycznej rodzinie ?
Ile jeszcze....
Ku*wa powinni Wam odłączyć konta na YouTube bo widzę sub jest i bez przerwy będziecie teraz tego idiotę wrzucać.
Jako iż to Twój pierwszy materiał mam prośbę, niech będzie ostatni.
Ku*wa powinni Wam odłączyć konta na YouTube bo widzę sub jest i bez przerwy będziecie teraz tego idiotę wrzucać.
Jako iż to Twój pierwszy materiał mam prośbę, niech będzie ostatni.
I się zeszmacił , a ile było płakania że z bamskim będzie tylko kręcił - no i widać co kasa robi z ludźmi .
Co za gówno
Doskonały przykład efektu ubocznego internetu.
kamil!! wracaj do swojego kompa i zademonstruj może jak się włącza folder
Ja pierdole co za gówno. Robi z siebie debila w internecie, a jarają się nim prawdziwi debile...
Każdy ma tam jakiś swój moment w internecie, ten gościu niech już spierdala.
przykre jest to że takie gówno na YT będzie miało więcej wyświetleń niż poważny tutorial, zabawny filmik, czy nawet teledysk początkującego zespołu...
są przekleństwa gimbusy szaleją... a won na sweetbrokacik.pl !
tak uważam że internet powinien być od 18 lat
są przekleństwa gimbusy szaleją... a won na sweetbrokacik.pl !
tak uważam że internet powinien być od 18 lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów