18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Dvs 2009-07-06, 23:10 1
Trzeba przyznać, to pierwsze zdjęcie jest naprawdę dobre.
Zgłoś
luki24 2009-07-06, 23:12 1
sam pale ale u nas też powinny być takie ostrzeżenia na paczkach, moze tych kilku ludzików nie popełniło by tego błedu co ja...

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
i................e 2009-07-06, 23:28
Trzeba przyznać że ja biore od czasu do czasu i tak nie wyglądam więc spadaj z tym antynarkotykowym bublem...
Zgłoś
Rasta 2009-07-06, 23:34 2
ide zapalic
Zgłoś
MLPasd 2009-07-06, 23:54 4
Jak zwykle w takich kampaniach przesadzone. Nie rozumiem, co niepalącym to przeszkadza. Państwo zarabia, firmy zarabiają, palacze się cieszą. Ja palę, bo lubię. I żadne, nawet super-brutalne zdjęcia mnie nie przekonają, bo trwa taka nagonka na palaczy, że niedługo na plakatach zaczną wieszać zdjęcia ofiar wypadków samochodowych i wmawiać nam, że tak właśnie kończy się palenie. Co już się zaczyna zresztą, wystarczy popatrzeć na powyższe zdjęcia.
Zgłoś
lubi 2009-07-07, 0:04
jest szkodliwe, ale powiesz szczerze jak nie paliłem tydzien to byłem strasznie znerwicowany i to napewno bardziej szkodzilo mi na psychike niz palenie:)
Zgłoś
Ąpisław 2009-07-07, 0:22 2
Denerwują mnie takie kampanie... Rak płuc jest pierwszym w Polsce i Europie, dlatego trwa wielka nagonka na palaczy. Tylko dlaczego nikt nie robi takich plakatów z rakiem piersi, szyjki macicy, prostaty i jelita? Zachorowalność na nie, jest niewiele mniejsza niż na raka płuc. Przecież te nowotwory "są także na własne życzenie"* - badania kontrolne dla wielu to coś nieosiągalnego. Słychać komentarze, że palacze nie powinni być leczeni z publicznych środków blebleble... Natomiast 48-letnia kobieta z rakiem szyjki macicy, która odwiedzała ginekologa raz na 7 lat jest uważana niemal za bohaterkę i w tym przypadku pieniędzy żałować nie można

* - nie obrażając nikogo

aha. Sam jestem palaczem.

Zgłoś
grigori 2009-07-07, 0:31
nie ma nic lepszego niz rooibos, fajeczka i dobra ksiazka...
Zgłoś
Slevin 2009-07-07, 1:07
żeby nie dostać raka trzeba umrzeć.

Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Zgłoś
E................e 2009-07-07, 8:57
intrance, jak masz jakiś problem to tego nie oglądaj
Zgłoś
j................n 2009-07-07, 9:21
Esne napisał/a:

intrance, jak masz jakiś problem to tego nie oglądaj

zapóźno...done
Zgłoś
s................t 2009-07-07, 12:32
ech, tak sobie myslalam, wejde na glowna zjem galarete spokojnie, a tu JEB, takie foty, no nie wiem, dla mnie to w sumie dosc odlegla mysl, rak, po maturze stwierdzilam rzucam palenie, no i nie palilam przez mc, co z tego skoro po tym miesiacu jedna glupia rzecz mnie wkurzyla i odruchowo poszlam do kiosku.jaram ok paczke dziennie, staram sie mniej,bo fajki drozeja, ale nie zmienia to faktu ze zaczelam palic dlatego ze mi to smakuje zwyczajnie. takie kampanie sa moim zdaniem bez sensu. cos jak wtym kawale

-przychodzi facet do kiosku, prosi paczke fajek, babka daje mu paczke no i koles czyta ze palenie tytoniu powoduje impotencje, wraca sie do kiosku i mowi
-nie nie wie pani co to ja poprosze te z rakiem

duzo to nie zmieni moim zdaniem a tak jak wczesniej napisano, po co namawiac ludzi do nie kupowania czegos co jest tak dochodowe??
Zgłoś
andariel 2009-07-07, 13:08 1
Palenie powoduje GANGRENE!? ze CO!? -.- Niedlugo sie okaze, ze bezrobocie, dziura ozonowa i radio maryja to tez przez palacych...
Zgłoś
Achajka 2009-07-07, 13:14 1
Ja nie rozumiem co innych obchodzi, że ludzie sami się trują i narażają na jakieś tam choroby. Ja osobiście nie palę, ale gówno mnie obchodzi czy inni się trują czy nie, ich sprawa, ich życie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów