📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Dobrze ze miał buty ze stalowymi noskami....
To ten kamień co to rzucano nim w dinozaury?
Komu nigdy nie spadły spodnie podczas niesienia kamienia, niech pierwszy rzuci kamień.
Kto nigdy nie rzucił kamienia w dinozaura niech pierwszy rzuci kamieniem w dinozaura.
Caramon napisał/a:
Komu nigdy nie spadły spodnie podczas niesienia kamienia, niech pierwszy rzuci kamień.
Rzucę tylko daj kamienia!
Rzuciłbym, ale szkoda mi miesiąca, albo dwóch...
bo to był kamiń nerkowy
TB303 napisał/a:
Rzuciłbym, ale szkoda mi miesiąca, albo dwóch...
Miesiac dwa rzucali, ale jak padl to musieli jeszcze wrocic na kwadrat ... Zreszta ewka do dzisiaj rzuca kamieniami w mastodonty z Afryki zyjące pod wodą koło bieguna
PS. wiem, że mastodonty nie są dinozaurami (bo się zaraz jakiś baran przyczepi)
w prehistorycznych czasach, wyruchali by tą babę a potem zjedli,
nawet prymitywni praprzodkowie nie znieśliby takiego pierdolenia
kurde, dobre ćwiczenie takie dźwiganie, ledwo przeszedł kilka kroków a już mu ubyło centymetrów w pasie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów