jak przystało na moje mało sadystyczne tematy, to kolejny z nich. Tym razem reklama jednego z biur podróży
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przyjedź do Kanady! Zapierdolimy cię paralizatorem już na lotnisku! I nic nam nie zrobią bo jesteśmy policjantami!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
kurna, zepsułeś moje plany na przyszłość- planowałem się tam za 3 lata przeprowadzić!
teraz to chuj, zostaje w Polsce- mamy tuska, to może zamiast irlandii i grecji zrobi nam kanade
teraz to chuj, zostaje w Polsce- mamy tuska, to może zamiast irlandii i grecji zrobi nam kanade
P@N K@C napisał/a:
ja bym stawiał bardziej Korea Płnkurna, zepsułeś moje plany na przyszłość- planowałem się tam za 3 lata przeprowadzić!
1:06 nie mówicie że wam się nie skojarzyło
Sadystyczny Skurwiel napisał/a:
Rzeczywiście, też dziś rano brałem prysznic.
Sadystyczny Skurwiel napisał/a:
Nie. Jakbys nie wiedział nasienie ma inną konsystencje.
Słowami nie da się opisać a oczy nie chcą wierzyć.......
Tym razem reklama jednego z biur podróży
Ta a w reklamie TP wszyscy się uśmiechają. W reklamie zawsze przejaskrawią.
@sliwa0506
I kolejne 12sekund pisząc ten bezsensowny komentarz.
I kolejne 12sekund pisząc ten bezsensowny komentarz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów