Za chwilę lewackie spierdoliny umysłowe z Kanady zrobią aferę bo jak to tak można kopać leżącego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
pazuzu napisał/a:
Lewakcie? Raczej prawackie ze swoim chwdp
Uderz w stół, a neomarksista się odezwie
Uderz w stół a patol chwdp się odezwie
pazuzu napisał/a:
Lewakcie? Raczej prawackie ze swoim chwdp
Uderz w stół, a wyszczepiony lewak się odezwie.
Zasadniczo to policjant powinien dostać dyscyplinarkę. Od samosądów jest plebs.
Jest u nas w Polsce jakaś taka grupa ludzi, która lubi jak policja napierdala, bo myśli, że oni nigdy by wpierdol nie dostali. Można dostać niezasłużony mandat, ale od napierdalającej policji nigdy nikt by przecież nie dostał niezasłużonego wpierdolu, nie?
buer2008 napisał/a:
Jest u nas w Polsce jakaś taka grupa ludzi, która lubi jak policja napierdala, bo myśli, że oni nigdy by wpierdol nie dostali. Można dostać niezasłużony mandat, ale od napierdalającej policji nigdy nikt by przecież nie dostał niezasłużonego wpierdolu, nie?
Powiem tak; kiedyś, dawno temu, dostałem wpierdol od milicji.
Ale wiem za co. Nie było tak, że siedziałem sobie grzecznie a oni mnie bestialsko napadli.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów