18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Templariusz Mariusz 2012-11-28, 14:54 2
Wszystkim niepokalanym nigdy nie posiadaniem biletu obrońcom uprzejmych, dobrych i wyrozumiałych kanarów szczerze życzę, aby padli ofiarą polowania na ludzi, jakie się w autobusach urządza. Polecam się wówczas tłumaczyć, przecież oni zawsze słuchają sensownych argumentów, wszak byle kogo się tam nie zatrudnia, prawda?

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Snejku 2012-11-28, 15:20
Jakby ta "kanarzyca" była ładną kobietą to pewnie ktoś by jej pomógł...
Zgłoś
k................l 2012-11-28, 15:27 3
modoc napisał/a:

@kkkanibal

Co ty pierdolisz ?? Daj namiar na swego dilera.

1. Taka jest cena demokracji i tyle płacimy i będziemy płacić niezależnie od tego jaki to ustrój.
2. Sam jesteś baranem, nie toleruję złodziejstwa i tyle.
3. Polityka to zupełnie inna sprawa dymanko jakie nam fundują dzieje się na całym świecie nie tylko u nas.
4. Ciebie rząd też dyma bo w internecie z którego teraz korzystasz też masz podatek, komp który kupiłeś też jest obłożony podatkiem. Więc jesteś dymany na równi z innymi.
5. A ty jebnij sobie w łeb jednego debila będzie mniej na tym świecie.

Tak, krzycz. Chcę słyszeć twoją frustracje A krzyk przez internet bawi mnie podwójnie. Smaruj dupę skoro godzisz się z tym, że jesteś dymany bo przecież tak jest na całym świecie. A podatek za deszcz zapłać najlepiej za 10 lat z góry. Żryj też GMO i zdychaj zanim dożyjesz emerytury (o ile będzie komu na nią zarobić).

Normalnie dekiel do kwadratu.
Zgłoś
Sero 2012-11-28, 15:43 1
Wyjazd z kanarem!
Zgłoś
jacek44 2012-11-28, 15:49
kkkanibal napisał/a:

Tak, krzycz. Chcę słyszeć twoją frustracje A krzyk przez internet bawi mnie podwójnie. Smaruj dupę skoro godzisz się z tym, że jesteś dymany bo przecież tak jest na całym świecie. A podatek za deszcz zapłać najlepiej za 10 lat z góry. Żryj też GMO i zdychaj zanim dożyjesz emerytury (o ile będzie komu na nią zarobić).

Normalnie dekiel do kwadratu.

A ty tam wyżej nie krzyczałeś, bohaterze? A Ty się niby z systemem nie godzisz? Takiś kurwa autsajder, co w dżungli żyje? Ja pierdole człowieku, jak czytam takie rzeczy to mnie krew zalewa. W necie to kurwa olewasz system pełną gębą, później wstajesz od kompa, idziesz do sklepu kupić cokolwiek, w cenie czego jest wysoki podatek, za pieniądze, które zarobiłeś (a z których podatek też był odliczony od dochodu)! I teraz kurwa napierdalaj o GMO bo o tym w necie ktoś coś rzucił i już pewna zagłada wszystkich ludzi się szykuje! I wszyscy są specami od genetyki, żywności i chuj wie czego! Rozpierdalają mnie internetowi specjaliści!

Świat mamy jaki mamy - żyć trzeba w nim umieć, od pierdolenia głupot nikt się jeszcze bogaty nie zrobił... no może prócz tych z kabaretów i polityków!
Zgłoś
P................� 2012-11-28, 16:09
W sumie nie obchodzi mnie to.... nie mnie ciągnięto za włosy... :/
Zgłoś
sidsky 2012-11-28, 16:12 1
kkkanibal napisał/a:

Aż mi przykro, że tyle jest jeleni w Polsce. Dymają Waś na każdym kroku podatki, paliwo, przetargi, prywatyzacje i długo tak jeszcze można wymieniać i wszystko przecież to Wasze pieniądze.(...)

(tu następuje w chuj bzdur)
Cytat:

I powiem Wam jeszcze coś na koniec. Są ludzie których stać na bilet i go nigdy nie kupią bo ich wkurwia to okradanie społeczeństwa, a jak ktoś w autobusie zwróci mu uwagę czy będzie robił mu wyrzuty to dostanie odpowiedź "Jak Ci to, że rząd dyma Twoje dupska pasuje, to sobie kupuj bilety jeleniu".

Uczciwy człowiek nie kradnie, nie ważne czy rządzi ryży, czerwony czy kartofel.

Zgaduję, że abonamentu też nie płacisz i uważasz, że jest spoko bo "skoro rząd mnie okrada, to ja mogę okradać ich". Problem jest taki, że rąbiąc kraj na abonamencie czy podatkach, nie rąbiesz rządu, któremu nikt nie płaci za efekty pracy, a za samo siedzenie na stołkach.
Rąbiesz swoją matkę, swojego dziadka, swojego sąsiada, rąbiesz mnie. Srasz też do własnego gniazda, więc pośrednio rąbiesz swoje przyszłe dzieci.
Nie różnisz się niczym od frajerów, którzy wiosną ojebali we Wrocku studenta z wózka inwalidzkiego.
Jesteś zwykłym złodziejem.
Just sayin...

Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
Zgłoś
k................l 2012-11-28, 16:36
jacek44 napisał/a:

A ty tam wyżej nie krzyczałeś, bohaterze? A Ty się niby z systemem nie godzisz? Takiś kurwa autsajder, co w dżungli żyje? Ja pierdole człowieku, jak czytam takie rzeczy to mnie krew zalewa. W necie to kurwa olewasz system pełną gębą, później wstajesz od kompa, idziesz do sklepu kupić cokolwiek, w cenie czego jest wysoki podatek, za pieniądze, które zarobiłeś (a z których podatek też był odliczony od dochodu)! I teraz kurwa napierdalaj o GMO bo o tym w necie ktoś coś rzucił i już pewna zagłada wszystkich ludzi się szykuje! I wszyscy są specami od genetyki, żywności i chuj wie czego! Rozpierdalają mnie internetowi specjaliści!

Świat mamy jaki mamy - żyć trzeba w nim umieć, od pierdolenia głupot nikt się jeszcze bogaty nie zrobił... no może prócz tych z kabaretów i polityków!

Takich jak ty też lubię. Taki mundry co mi niby dojechał. I chwytasz się mały człowieku argumentów, które sam stworzyłeś. Gdzie ja pisałem, że jestem autsajder etc.? Gdzie ja krzyczałem? Przecież napisałem, że jest mi przykro, a w tym nie ma złości (ani razu nie użyłem słowa kurwa). Zabolało cie to, że do grupy jeleni pasujesz? Czy też lubisz jak ci dupsko boli?

A propos świata jaki mamy. Kiedyś jakiś mądry człowiek powiedział, że świat jest taki nie przez złych ludzi którzy nim rządzą, tylko przez tych co nic nie robią.

Dotarło do ciebie jelonku?

sidsky napisał/a:

(tu następuje w chuj bzdur)

Uczciwy człowiek nie kradnie, nie ważne czy rządzi ryży, czerwony czy kartofel.

Zgaduję, że abonamentu też nie płacisz i uważasz, że jest spoko bo "skoro rząd mnie okrada, to ja mogę okradać ich". Problem jest taki, że rąbiąc kraj na abonamencie czy podatkach, nie rąbiesz rządu, któremu nikt nie płaci za efekty pracy, a za samo siedzenie na stołkach.
Rąbiesz swoją matkę, swojego dziadka, swojego sąsiada, rąbiesz mnie. Srasz też do własnego gniazda, więc pośrednio rąbiesz swoje przyszłe dzieci.
Nie różnisz się niczym od frajerów, którzy wiosną ojebali we Wrocku studenta z wózka inwalidzkiego.
Jesteś zwykłym złodziejem.
Just sayin...

Nie denerwuj się dziecko i ochłoń. A jak już ochłoniesz to logiczne myślenie przyjdzie ci dużo łatwiej.

W twojej wypowiedzi jest tak mało logiki, że nie sprowadzę się do tego poziomu i nie będę tego w większości komentował, bo ty właśnie jesteś w grupie tych co myślą, że ceny biletów rosną przez gapowiczów (czytaj "jelonki"). A kombinując jak można nikogo nie okradam, a przede wszystkim nie daje okraść siebie i swojej mamie pomogę. Moje pieniążki idą do mamy bezpośrednio, a nie przez setki niewykwalifikowanych urzędasów i darmozjadów.

Dodam za to, że znam ludzi w różnym przekroju wiekowym i z różnym wykształceniem. Smutno mi trochę się robi gdy koleś dopiero ok. 50 zaczyna rozumieć co się wokół niego dzieje. Przez wcześniejsze lata jakoś tego nie widział bo przecież zawsze nienagannie utrzymywał rodzinę i dobrze sobie radził. Dotarło do niego, że jest niedobrze gdy przyszło mu się korzystać z naszej służby zdrowia. Dopiero to otworzyło mu oczy. Jego złość i frustracja były (są) ogromne.

Ciekawe co tobie otworzy oczy? A na razie płać jelonku i najlepiej tak jak tłumaczyłem jelonkowi wcześniej, zapłać z góry za 10 lat podatku za deszcz.
Zgłoś
jacek44 2012-11-28, 17:24
@up - napisz jeszcze 10 razy o podatku od deszczu, bo do nikogo nie dotarło

Najeżdżasz na system, że jest zły, że jest biurokracja przesadna, że tylko 'jelonki' płacą za bilety itd. A ty niby kim jesteś super zbuntowany człowieczku? Za nic nie płacisz? Żresz kurwa korzonki i mieszkasz w ziemiance? Weź skończ pierdolić wiersze i zacznij pisać normalnie!

Ktoś kiedyś powiedział - Świat jest brutalny, zły, więc tylko silne jednostki potrafią sobie w nim radzić.

A co do starego narzekającego na służbę zdrowia to tyle Ci powiem! Trzeba było mu poradzić kilka lat temu, żeby jeździł bez biletów, a kasę odkładał do słoika Mógłby się teraz leczyć prywatnie! A jeśli jeździł samochodem, to mógł kraść paliwo na stacjach, bo przecież już za nie 100 razy zapłacił!

Cieszę się, że tacy ludzie jak ty potrafią tylko mądrzyć sie w internecie, tłumacząc wszystkim jak to nie mają racji, jacy są mali i głupi. Internet pełen jest debili, więc musisz spędzać tu dużo czasu, żeby ich wszystkich naprostować. Więc tyle co naszczekasz przed kompem to twoje, groźny nie jesteś!

Przypomniało mi się jedno powiedzenie na koniec, ale nie bierz tego za bardzo do siebie, nie mam złych intencji

"Nigdy nie kłóc się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem." Więc żegnam kłaniając się nisko, ja marny jelonek, przed wielkim lwem internetu!
Zgłoś
k................l 2012-11-28, 17:46
jacek44 napisał/a:

@up - napisz jeszcze 10 razy o podatku od deszczu, bo do nikogo nie dotarło

Najeżdżasz na system, że jest zły, że jest biurokracja przesadna, że tylko 'jelonki' płacą za bilety itd. A ty niby kim jesteś super zbuntowany człowieczku? Za nic nie płacisz? Żresz kurwa korzonki i mieszkasz w ziemiance? Weź skończ pierdolić wiersze i zacznij pisać normalnie!

Ktoś kiedyś powiedział - Świat jest brutalny, zły, więc tylko silne jednostki potrafią sobie w nim radzić.

A co do starego narzekającego na służbę zdrowia to tyle Ci powiem! Trzeba było mu poradzić kilka lat temu, żeby jeździł bez biletów, a kasę odkładał do słoika Mógłby się teraz leczyć prywatnie! A jeśli jeździł samochodem, to mógł kraść paliwo na stacjach, bo przecież już za nie 100 razy zapłacił!

Cieszę się, że tacy ludzie jak ty potrafią tylko mądrzyć sie w internecie, tłumacząc wszystkim jak to nie mają racji, jacy są mali i głupi. Internet pełen jest debili, więc musisz spędzać tu dużo czasu, żeby ich wszystkich naprostować. Więc tyle co naszczekasz przed kompem to twoje, groźny nie jesteś!

Przypomniało mi się jedno powiedzenie na koniec, ale nie bierz tego za bardzo do siebie, nie mam złych intencji

"Nigdy nie kłóc się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem." Więc żegnam kłaniając się nisko, ja marny jelonek, przed wielkim lwem internetu!

Niech moje milczenie będzie najlepszym komentarzem na Twoje mundrości

PS. Błagam cie o jedno, nie miej dzieci. Oszczędź te niewinne stworzenia od swoich nauk i umiejętności wyciągania wniosków kto ile siedzi w internecie i tym, że pewnie tylko w internecie się udziela.
Zgłoś
BulletTime 2012-11-28, 20:19
Ło Paaanie, ale flamewar...

W Rosji to kanar wylatuje z autobusu jak nie masz biletu.

It's BulletTime!
Zgłoś
Mindfuck 2012-11-28, 21:06
A ja mam samochód i Was pierdole.
Zgłoś
jacek44 2012-11-28, 21:15
kkkanibal napisał/a:

Niech moje milczenie będzie najlepszym komentarzem na Twoje mundrości

PS. Błagam cie o jedno, nie miej dzieci. Oszczędź te niewinne stworzenia od swoich nauk i umiejętności wyciągania wniosków kto ile siedzi w internecie i tym, że pewnie tylko w internecie się udziela.

Fakt, że zabrakło Ci argumentów stanowczo poprawił mi humor
Zgłoś
kfqcpk 2012-11-29, 2:58
Chyba nikt nie zauważył jaki zajebisty kasownik mają (0:27)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów