matka z dzieckiem jechała bez biletu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Mogła ich wypuścić i po sprawie. Dla paru rubli narobiła sobie wstydu bliać.
ktoś w końcu pokazał jak można się pozbyć kanara który nie rozumie ludzi
Dla mnie to zwykłe hieny. Prawdopodobnie matkę ledwo stać na dzieciaka, ale przecież najważniejsza jest pensja kanara i premia za każdego złapanego.
Najłatwiej żeruje się na biednych.
Najłatwiej żeruje się na biednych.
Podobają mi się wasze komentarze. Wielcy obrońcy uciśnionych To matkę powinni szarpać jak chciała spierdolić a nie kobietę która ma prace polegającą na sprawdzaniu biletów...
Wy sie jebnijcie kurwa w kolano bo na głowe to za późno.
Taką ma prace a ,suka nie kupila biletu i to przez takie jak ona ceny biletów idą poźniej w góre.
Niby ,że dziecko to argument usprawiedliwiający ją albo dający jej specjalne przywileje?
Jak nie stać kogoś na dzieciaka to niech go kurwa sobie nie robi i tyle....
Jak ktoś kupi sobie samochod i powie "a ledwo mnie stać na OC i przeglądy" to może kraść benzyne? Jak ktoś kupi sobie telewizor, komputer itp. i powie "a ledwo mnie stać na płacenie rat" to może sobie prąd zajebać 'od sąsiada' ?
Taką ma prace a ,suka nie kupila biletu i to przez takie jak ona ceny biletów idą poźniej w góre.
Niby ,że dziecko to argument usprawiedliwiający ją albo dający jej specjalne przywileje?
Cytat:
Prawdopodobnie matkę ledwo stać na dzieciaka
Jak nie stać kogoś na dzieciaka to niech go kurwa sobie nie robi i tyle....
Jak ktoś kupi sobie samochod i powie "a ledwo mnie stać na OC i przeglądy" to może kraść benzyne? Jak ktoś kupi sobie telewizor, komputer itp. i powie "a ledwo mnie stać na płacenie rat" to może sobie prąd zajebać 'od sąsiada' ?
Velture napisał/a:
Jak ktoś kupi sobie telewizor, komputer itp. i powie "a ledwo mnie stać na płacenie rat" to może sobie prąd zajebać 'od sąsiada' ?
Zabronisz mi?
bubr32 napisał/a:
Zabronisz mi?
pewnie nie, ale będziemy się śmiać, że ciągniesz druta od sąsiada
A chuj z wszystkimi pseudo uczciwymi, których oburza fakt, że ktoś jeździe bez biletu. Zimą z dzieckiem na rekach ma kobieta zapierdalać bo nie ma na bilet ? Nie robić dzieci jeśli kogoś na nie stać na nie ? @Velture jebnij Ty się w łeb.
Co to za tłumaczenie i próba usprawiedliwienia złodziejstwa bo jadę z dzieciakiem. Dzieciak i tak za darmo jedzie. Za przejazd komunikacją miejską się płaci - jak nie to niech zapierdala na nogach. Jak już się wpierdoliła bez biletu i została na tym przyłapana to przyjmuje mandat i siedzę cicho a ta jeszcze fochy odpierdala. Wyjebać na zbity ryj z autobusu i jeszcze kopa do dupy zasadzić.
Mnie wkurwia, jak ktoś jeździ bez biletu. Nie traktuję jazdy bez biletu w kategorii okradania miasta z należnej opłaty za przejazd, ale za brak elementarnego wychowania i szacunku wobec osób, które jadą z ważnym biletem. Jestem za tym, żeby kanary łomotały takich debili jak najczęściej, bo jazda bez biletów staje się powoli plagą.
Cytat:
Co to za tłumaczenie i próba usprawiedliwienia złodziejstwa bo jadę z dzieciakiem. Dzieciak i tak za darmo jedzie. Za przejazd komunikacją miejską się płaci - jak nie to niech zapierdala na nogach. Jak już się wpierdoliła bez biletu i została na tym przyłapana to przyjmuje mandat i siedzę cicho a ta jeszcze fochy odpierdala. Wyjebać na zbity ryj z autobusu i jeszcze kopa do dupy zasadzić.
bachorowi też! a co!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów