matka z dzieckiem jechała bez biletu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Kanar ma odpuszczać wszystkim, komornik nie ściągać z dłużników, policja i miejscy nie wstawiać mandatów za chujowe parkowanie i inne, bo kurwa ktoś jest lewus i go nie stać żeby zarobić, a stać żeby coś spierdolić. To jest ich praca i koniec, mnie też to wkurwia, ale każdy za coś musi żyć. Najebała sobie dzieciaka to niech z nim z buta napierdala. Wszyscy chcą twardego prawa, a płaczą jak ich kanar złapie.
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Nic dziwnego, że Rosja to zadupie wschodniej Europy. Myślą, że autobusy i trolejbusy to fundacja charytatywna a same pojazdy popierdalają na tlenie. Ja zapomniałem legitymacji studenta (kupiłem ulgowy) i wjebał mi karę, jakoś się nie skarżę. Tak samo ci co płaczą, że dostali mandat za złe parkowanie ich wina.
Jio napisał/a:
@johjohnson
w Tallinie będzie darmowe od 2013. W Hiszpanii w największych miastach jest płatny transport
a czy ja mówię o największych miastach?
Jebane cioty w Polsce tak samo.
Jakim prawem jakis smiec ma prawo mnie fizycznie w ogole dotknac ?
Jakim prawem jakis smiec ma prawo mnie fizycznie w ogole dotknac ?
Dobrze koleś zrobił. Kupowanie biletów to jedno a nietykalność osobista to drugie. Gruba nie potrafiła się powstrzymać to się pasażer też nie hamował.
I słusznie
I słusznie
@up nietykalność nietykalnością. A zachowanie mamuśki swoją drogą też nie było lepsze.
Pener napisał/a:
hue hue, ciekawe ile stron komentów do wieczora natrzepieta
dobijmy do okrągłej setki
[ Komentarz dodany przez: Pener: 2012-11-28, 12:20 ]
I znów zgraja uczciwych się kurwa znalazła. Jak słyszę że ceny biletów idą w górę przez gapowiczów to mnie krew zalewa. Jak można nie mieć tak elementarnej wiedzy z ekonomii. Ja pierdole. Ludzie ogarnijcie pałę. MPK czy inny przewoźnik dostaje kasę z kasy miasta. Czy jest przedsiębiorczy czy w chuj zadłużony to dostaje tyle samo . Gówno prawda że zarabia na biletach. Na biletach zarabia urząd miasta a dopiero potem przekazuje kasę przewoźnikowi. Tyle ile mu się podoba. Wyjaśnijcie mi do cholery jak można nazwać złodziejstwem coś gdy komuś nie ubywa a komuś nie przybywa. To wina miasta że jest cholernie nie ergonomiczne i źle rozplanowane to wszędzie trzeba zapierdalać MPK to niech nie woła 10 raz za to samo. Dlaczego w Angli jest masa mniejszych miast gdzie wszędzie dojdziesz z buta w 15 minut. Czy to na Campus czy to do urzędu ,poczty itd. A u nas i jak widzę w Rosji oddajesz do kasy co miesiąc z 80% swojej kasy. Przy podatku dochodowym i przy Vat to już 40%+ Dodaj podatek w benzynie kolesia co wozi towar po sklepach ,Podatek w kosztach magazynowania i podatek gościa co ci coś sprzedaje a musi zapłacić + 30% za każdego pracownika. Ogólnie jak się zobaczy gospodarkę trochę szerzej niż własne podwórko to jak chuj wychodzi że to co zarabiasz to mniej niż 20% realnej wartości którą wypracowałeś. Więc skoro zapierdalają nam tyle co murzynowi podczas wojny secesyjnej to niby ja jestem złodziej że nie chcę płacić 43 raz za MIEJSKI transport. Ja dla takich obrońców moralności radzę zobaczyć co się wyprawia u mnie w łodzi. Zabytkową krańcówkę zburzyły barany a miało to w chuj potencjału. Muzeum zrobić albo tak jak manufakturę odnowić i opchnąć jakimś francuzom za niezły hajs.Ale u nas torowiska zarastają chaszczami ,zabytkowe budynki MPK sie burzy. Tramwaje kupuje sie niedopasowane do szyn a i tak jedyne co nie ma w nich ścisku to te co Zgierz podsyła. Jak widzę jak oni zarządzają tym wszystkich to mnie krew zalewa. Jak koleś za narysowanie prostej lini na mapie dostał 150 tys. ŁÓdzki tramwaj regionalny to prosta trasa. Nic się nie zmieniło tylko szyny wymieniono a koleś po technikum geodezyjnym wziął za to 150 tys .No ja jebe. A potem przy pracach okazało się że trupy wykopują bo zaczęli robotę na żydowskim cmentarzu. No to ja pierdolę. Mam płacić takim baranom co nie umieli sprawdzić w księgach co jest tam w ziemi. Potem sie pały do Białki dokopali i im rzeka wybiła koło Lutomierskiej. Też kretynizm. Wyjebali ponad 2 miliardy na to żeby trasa przebiegała tak jak rok wcześniej. Tabor dokupiono już za inną kasę. .I ja się pytam za co mam płacić. Za kolesi co 1 spawa szyny a 3 się patrzy .Czy za tych co kable naciągnięte latem założyli i przez nich prąd ciągle siada i tak trzeba z buta iść. Prawda jest taka ponowie uczciwi że jak by zabrać tym ofermom monopol to by dopiero było widać jak rynek by sobie poradził I dopiero wtedy byście widzieli ile tak naprawdę musi kosztawać bilet żeby się komuś opłaciło wozić ludzi. Znajomy ekonomista zrobił obliczenia i mu wyszło 39 groszy za każde 10 minut jazdy pasażera. Tak panowie moralni. Niech mi miasto odda kasę za gminne szkoły na które płacę podatki a wcale nie korzystam to wtedy dam im na ich tramwajusie.
Eh ta mentalność wschodniej Europy...szare smutne mordy próbujące przeżyć do pierwszego i wielka spina z powodu je.anego biletu.
Smutny widok.
Smutny widok.
Pener się wkręcił w dyskusję jak męda na jajach
Widać po komentarzach kto płaci jak normalny człowiek za bilety a kto jest chujem i ZŁODZIEJEM co myśli ,że jest cwańszy od reszty plebsu i nie płaci.
Jak komuś nie pasuje płacenie za bilet to niech jeździ samocho.... a nie chwila.... NIE STAĆ CIE LESZCZU NA SAMOCHÓD więc z buta zapierdalaj ZŁODZIEJU jak kilka złotych to dla ciebie majątek aby dupe przez pół miasta przenieść bez chodzenia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jak komuś nie pasuje płacenie za bilet to niech jeździ samocho.... a nie chwila.... NIE STAĆ CIE LESZCZU NA SAMOCHÓD więc z buta zapierdalaj ZŁODZIEJU jak kilka złotych to dla ciebie majątek aby dupe przez pół miasta przenieść bez chodzenia.
Ale nie, Wy barany kochane wolicie oskarżać ludzi którzy nie kupują biletów, że przez nich ceny biletów idą w górę. A ja Wam powiem, że nawet jak 100% ludzi kupiło by bilet to i tak podrożeją bilety, a wymówka się znajdzie droższe paliwo, amortyzacja itd.
W złym miejscu szukacie złodziei owieczki głupowate ale to już tak jest w naszym społeczeństwie, ze im bardziej Cię dymają tym bardziej posłuszny jesteś.
I powiem Wam jeszcze coś na koniec. Są ludzie których stać na bilet i go nigdy nie kupią bo ich wkurwia to okradanie społeczeństwa, a jak ktoś w autobusie zwróci mu uwagę czy będzie robił mu wyrzuty to dostanie odpowiedź "Jak Ci to, że rząd dyma Twoje dupska pasuje, to sobie kupuj bilety jeleniu".
Żyjcie dalej w swojej propagandzie barany.
Ale nie, Wy barany kochane wolicie oskarżać ludzi którzy nie kupują biletów, że przez nich ceny biletów idą w górę. A ja Wam powiem, że nawet jak 100% ludzi kupiło by bilet to i tak podrożeją bilety, a wymówka się znajdzie droższe paliwo, amortyzacja itd.
W złym miejscu szukacie złodziei owieczki głupowate ale to już tak jest w naszym społeczeństwie, ze im bardziej Cię dymają tym bardziej posłuszny jesteś.
I powiem Wam jeszcze coś na koniec. Są ludzie których stać na bilet i go nigdy nie kupią bo ich wkurwia to okradanie społeczeństwa, a jak ktoś w autobusie zwróci mu uwagę czy będzie robił mu wyrzuty to dostanie odpowiedź "Jak Ci to, że rząd dyma Twoje dupska pasuje, to sobie kupuj bilety jeleniu".
Żyjcie dalej w swojej propagandzie barany.
@kkkanibal
Co ty pierdolisz ?? Daj namiar na swego dilera.
1. Taka jest cena demokracji i tyle płacimy i będziemy płacić niezależnie od tego jaki to ustrój.
2. Sam jesteś baranem, nie toleruję złodziejstwa i tyle.
3. Polityka to zupełnie inna sprawa dymanko jakie nam fundują dzieje się na całym świecie nie tylko u nas.
4. Ciebie rząd też dyma bo w internecie z którego teraz korzystasz też masz podatek, komp który kupiłeś też jest obłożony podatkiem. Więc jesteś dymany na równi z innymi.
5. A ty jebnij sobie w łeb jednego debila będzie mniej na tym świecie.
Co ty pierdolisz ?? Daj namiar na swego dilera.
1. Taka jest cena demokracji i tyle płacimy i będziemy płacić niezależnie od tego jaki to ustrój.
2. Sam jesteś baranem, nie toleruję złodziejstwa i tyle.
3. Polityka to zupełnie inna sprawa dymanko jakie nam fundują dzieje się na całym świecie nie tylko u nas.
4. Ciebie rząd też dyma bo w internecie z którego teraz korzystasz też masz podatek, komp który kupiłeś też jest obłożony podatkiem. Więc jesteś dymany na równi z innymi.
5. A ty jebnij sobie w łeb jednego debila będzie mniej na tym świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów