📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jak już wybił szybę, to mógł się pofatygować i wejść głębiej, porozlewać tą benzynę (czy co to tam ma w tych kanistrach) i dopiero podpalić...
gdyby wylał zawartość a zostawił opakowanie, wystarczyłby cpn i zostałoby na następnego, pewnie prokuratora
Widać, że amator. Jakby miał normalne dzieciństwo i by chodził podpalać lasy, ogródki sąsiadów to by wiedział co i jak.
Coordinator, chyba nie, bo inaczej by ich nie zamazywali
Szkoda, że on nie spłonął
Ja jebie przecież tam są drugie szklane drzwi, pewnie paliwo się wypaliło i koniec pożaru
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Lobo24 napisał/a:
ehh aż sie łezka w oku kreci na takie cudowne wspomnienia .Widać, że amator. Jakby miał normalne dzieciństwo i by chodził podpalać lasy, ogródki sąsiadów to by wiedział co i jak.
Gertych go łątwo wybroni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów