Uuuu. Posiedzi se trochę ten pies.
Za co? Krzyczy do smolucha "hände hoch", a człowiekowata jeb - łapa do kieszeni.
Wg Sadolowego myślenia powinien brać poprawkę na swój kolor skóry, ale może wziął większą poprawkę na dzielnicę na jakiej mieszka i myślał, że zdąży zrobić te 3 kroki na chatę.
Każdy z Was by się w takiej sytuacji w sekundę położył na obszczany chodnik?
(Można minusować i hejtować, po prostu przez chwilę zrobiło mi się go szkoda)
otyli żyją krócejAle tak serio, to co on widział i słyszał (i przy założeniu, że mógł być niewinny)? Oślepiające światło latarki prosto w oczy i jakieś krzyki. Po pierwszym postrzale i upadku mógł już nie myśleć racjonalnie ale podnosząc się miał obie ręce w górze! Fiutem chciał strzelać i policjant się przestraszył?
Wg Sadolowego myślenia powinien brać poprawkę na swój kolor skóry, ale może wziął większą poprawkę na dzielnicę na jakiej mieszka i myślał, że zdąży zrobić te 3 kroki na chatę.
Każdy z Was by się w takiej sytuacji w sekundę położył na obszczany chodnik?
(Można minusować i hejtować, po prostu przez chwilę zrobiło mi się go szkoda)
Zrobilo Ci sie szkoda czarnego?
Tak. Po ciemku wszyscy jesteśmy czarni
jak słuchasz jeszcze rapu to jesteś najbardziej czarny spośród czarnych
Jeśli był za głupi by zrozumieć polecenia policmajstra to utylizacja wskazana.
Uuuu. Posiedzi se trochę ten pies.
Pierwsza seria ok. Druga to już było ewidentne dobicie delikwenta z pełną premedytacją. Martwy nie oskarży.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów