Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idealny przykład jak "tonący brzytwy się chwyta".
Jeden kitajec utopił drugiego.
Próbował się ratować wyciągając kolegę na głębszą wodę, a potem już poszło z górki...
Jeden kitajec utopił drugiego.
Próbował się ratować wyciągając kolegę na głębszą wodę, a potem już poszło z górki...
Idealny przykład debilizmu ludzkiego i bezmyślności. Już na początku widać, absolutny brak umiejętności pływania. Nawet na płytkiej wodzie, nie ogarniali. Zero techniki. Taplali się jak gówno w przeręblu
Ale co tam się może stać. Popływajmy na głębokiej wodzie
Dla mnie selekcja naturalna w czystej postaci
Ale co tam się może stać. Popływajmy na głębokiej wodzie
Dla mnie selekcja naturalna w czystej postaci
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Kto ani czytać, ani pływać nie potrafi, ten urzędu państwowego nie może piastować. (Platon)
@Driver19cm: mimo wszystko szkoda dzieciakow w dziecinstwie robilo sie nie raz nie przemysle rzeczy zeby pozniej miec nauczke.
Życie tylko pokazuje ze nie zawsze jest druga szansa
(
Życie tylko pokazuje ze nie zawsze jest druga szansa

Zle się na to patrzy... tak głupio stracic zycie... mam dzieci i to mnie przeraża
Ale kamerka była. Ciekawi mnie intencja, która jej przyświecała. Miała zapobiegać wypadkom czy je wyjaśniać?

kuron997 napisał/a:
Zle się na to patrzy... tak głupio stracic zycie... mam dzieci i to mnie przeraża
to ich naucz pływać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie