18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
O nowych, szokujących praktykach islamistów piszą brytyjskie media. Jak informują, ostatni raz taką metodę dokonywania egzekucji zastosowano wobec osób podejrzewanych o szpiegostwo na rzecz Iraku.

Źródło, na które powołuje się brytyjska prasa twierdzi, że w ten sposób zostało zamordowanych 25 osób.

Członkowie ISIS związali każdą osobę liną, a później zanurzyli w kadzi z kwasem azotowym i trzymali tam ciała tak długo, aż się kompletnie rozpuściły - informuje anonimowe źródło.

GDZIE SĄ NAGRANIA TYCH KĄPIELI JA SIĘ PYTAM !

Źródło: rmf24.pl
Zgłoś
bli3 2016-05-20, 13:06 4
ja bym wolał nagranie - jak cały bliski wschód
(araby, żydki i wszelkie ścierwo) wyparowuje
po eksplozji Enola Gay II.

Poranny stolec podstawą dobrego samopoczucia!
Zgłoś
TT4 2016-05-20, 13:25 102
up Enola Gay to był samolot, który przewoził bombę Little Boy zrzuconą na Hiroszimę. Fat Mana na Nagasaki zrzucił z kolei samolot nazwany przez załogę Bockscar. Niewiele by wyparowało po eksplozji ww samolotów.

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
mygyry 2016-05-20, 13:50 3
Skąd oni kurwa na pustyni, biorą takie specyfiki jak kwas azotowy
Zgłoś
r................4 2016-05-20, 13:56 3
W końcu brudasy zrozumieli że higiena to podstawa
Zgłoś
korinogaro 2016-05-20, 14:52 1
Wiem że brzmi to okropnie, ale kwas azotowy jest tak silny że w ciągu sekund spala nerwy, a początkowy impuls bólowy powoduje że mózg zwyczajnie wyłącza ośrodki bólu. To samo się dzieje u osób które np. zostały złapane przez gorący podmuch np. wybuchającej cysterny.
Zgłoś
Kuriki 2016-05-20, 19:10 6
Dobry sposób na pozbycie się ciała ale nie na zatarcie śladów. Smuteczek.

bli3, tomitomala4,
Enola Gay? To mi coś przypomina...

youtube.com/watch?v=GfcHjZ1qJf8

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
eligurf 2016-05-20, 23:18 6
Amatorzy. Rozpuszczanie ciała w kwasie azotowym trwa długo, nie wiem może nawet kilka tygodni. Film z tego byłby mało porywający. Samo zabicie trwa krótko, choć też mówiąc krótko do przyjemnych nie należy.

W ogóle rozpuszczenie ciała człowieka w jakimś związku chemicznym jest cholernie trudne, stąd żaden rozsądny morderca nie pozbywa się w ten sposób ofiary. Nawet gotowanie w ługu to kilka dni, nie mówiąc o potrzebnej energii do podgrzewania takiego kotła, ogólnym syfie i oparach. Najszybciej to chyba zatrudnić jakieś małe robactwo (bo psy czy większe gówna porozwlekają kości), i wtedy zostaje tylko szkielet, co już w kwasach rozpuścić jest łatwiej, choć też nie banalnie.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
buczkog 2016-05-21, 0:45 2
Ług sodowy tzw. popularny kret NaOh dość szybko rozpuszcza mięsko lecz niestety kości pozostają. Do rozpuszczenia reszty czyli kości składających się głównie z wapnia Ca potrzeba kwasu solnego HCL.
Zgłoś
koxu42 2016-05-21, 0:50 30
Widze znawcy ds. pozbywania sie ciał są obecni na sadolu...no no ciekawie sie robi.
Zgłoś
k................x 2016-05-21, 0:53 1
Można rzucić zwłoki świniom. Efektownie, efektywnie, tanio, z pożytkiem dla tuczników. Ew. mięso przemielić i zrobić z niego kebaba.
Zgłoś
Miles87 2016-05-21, 0:58 2
@bli3
popisałeś się niesamowitą głupotą za co otrzymasz 88 miejsce w szeregu prawicowych idiotów tego portalu.
Zgłoś
donttalk 2016-05-21, 1:20
Zbyt kontrowersyjne nagrania żeby przetrwały w popularnych sieciach kilka minut. Według mnie(żeby nie pisać: PO mojemu). Trzymajcie się.
Zgłoś
skin88 2016-05-21, 5:36 1
Kurwa, wczoraj szukałem, nie ma, może jeszcze, może wcale nie będzie, a szkoda bo zawsze chciałem zobaczyć coś takiego
Zgłoś
Brackibrat 2016-05-21, 9:03
@mygry od wujka Obamy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów