18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
BEPO 2014-02-23, 14:45
Póki co bomba wstrzymany bo 4funtv nie chce oddać praw autorskich ;s
a co do rysunków pierwsza klasa
Zgłoś
i................y 2014-02-23, 14:47
Bender1988 napisał/a:

@isitsaturday nigdzie się nie uczyłem rysowania, hobbystycznie rysuje czasem do kilku piwek, kilka razy udało się za $, jak na 19 lat bazgrania to i tak chujowo mi idzie-no ale mówię-rysuje hobbystycznie, tutoriali żadnych nie mam, nie korzystałem nigdy, dam kilka prac na koniec tego komentarza

Tak się składa, że właśnie zaczynam rysować, też hobbystycznie. Dosłownie właśnie zaczynam – wczoraj wziąłem się za pierwszy rysunek. Do tego celuję dość wysoko, bo od rysowania kobiet, z czym nawet Ty – mówiłeś – masz problem; w dodatku furry. Chciałbym umieć rysować jak Ka.
Moja lisiczka to narazie tylko obrys, bez łap, głowy i cycków, bo nawet nie mam pojęcia jak je narysować. Jak uda mi się skończyć, to mogę Ci wysłać na PW.

Narysowałbyś jakieś loli gore? Ciężko spotkać coś w tym klimacie w Internecie. Pare próbek, które udało mi się znaleźć:
ukryta treść
Zgłoś
hogg 2014-02-23, 15:04

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
Bender1988 2014-02-23, 15:10 2
@ostrysadoll z głowy rysuję wszystko, czasem wzoruję pozę na czymś

@BEPO hehehe no to już rozumiem

@isitsaturday furry to nie moje klimaty, jessfox.deviantart.com/art/Anthro-Tutorial-No-1-44755965, ogólnie wpisz na deviantarcie, tam poszukaj, bo jest masa prac na których można by się wzorować, tutoriale może też się znajdą, na bank znajdziesz tam coś pomocnego. Nie można się zacząć porównywać do innych rysowników, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto rysuje lepiej-porównywanie się- zniechęca. Nie raz szukając jakiejś inspiracji, patrząc na prace innych odechciewało mi się chwytać za długopis-wiedząc, że czego bym nie narysował, nie otarł bym się o ich poziom. Ale trzeba próbować, niby banał, ale z czasem rysuję się lepiej.
Zgłoś
Butter 2014-02-23, 16:06
@isitsaturday mam pytanie, co jest takiego zajebistego w tym całym furry? To jest pojebane wg. mnie, jakieś takie chore pedałowate itp. eroguro jest ok bo o nim wspomniałeś

ale furfags?

Zgłoś
i................y 2014-02-23, 16:23
@up: W przebieraniu się za pluszaki nie ma nic zajebistego, przynajmniej dla mnie. Owszem, rozumiem tych ludzi, jedni lubią weekendowe wypady na ryby ze znajomymi, inni wspinaczkę wysokogórską, jeszcze inni pajacują w strojach psów. Zawsze to jakieś hobby, ale ja się do nich nie zaliczam. Powiedziałem tylko, że lubię rysunki, takie jak np. ten:i że chciałbym umieć tak rysować. Nie ma nic pedalskiego w rysunkach. Sam pewnie w dzieciństwie oglądałeś bajki rysunkowe.

Wspomniałem o guro w wersji loli/furry, ale każde guro jest zajebiste.
Zgłoś
Vinsix 2014-02-23, 22:39
kurwa mać zapamiętajcie raz na zawsze, że Tytus Bomba ma biały mundur do kuhwy nędzy : !

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei
I przed narodem niosą oświaty kaganiec;
A kiedy trzeba - na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2014-02-23, 22:53
Rysujesz swietnie, mnie sie podoba jak i innym nie myslales wyslac kilku prac gdzieś? Tylko czegoś czego nie bylo nie Kapitan, Rider itd. Szmalcu byś mial w chuj bo do postaci z gier/bajek czy czegoś naprawdę sie nadajesz
Zgłoś
Treter 2014-02-24, 19:18
Miło ogląda się naturalny talent, któremu nikt nie wmawia, że maniera w rysunkach to coś złego. Powiadam wam ludzie- nic tak nie niszczy oryginalności i pasji do tworzenia jak szkoła artystyczna! Wiem, co mówię.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów